Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 окт. 2006, 23:12 ч.
  • Преглеждания  484  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Stara Zagora, Bulgaria
  • Мнения: 1 186
мами ще се радвам да ми споделите как процедирате ако искате да си замръзите зеленчуци за зимата.....например аз съм си купила чушки,тиквички,карфиол и броколи и се чудя как да ги направя защотото моето слънце яде само ако аз и сготвя Peace
благодаря ви предварително  bouquet

Реклама
# 1
  • Варна/София
  • Мнения: 1 761
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=19501
Виж тук Peace

# 2
# 3
  • София
  • Мнения: 11 613
Аз не купувам зеленчуци. Замразявам домашни, защото съм сигурна в произхода. Но ако все пак трябва да замразя купени-бих ги държала поне 2 часа в дълбок съд със студена вода. На тоя номер ни светна Блонди Heart Eyes-за борба с нитратите.
След това-чушките и тиквичките се режат на парченца, карфиолът и броколите се накъсват на цветчета, слагат се в малки пликчета и-във фризера.
Не бланширам нищо преди замразяването.

# 4
  • Stara Zagora, Bulgaria
  • Мнения: 1 186
Аз не купувам зеленчуци. Замразявам домашни, защото съм сигурна в произхода. Но ако все пак трябва да замразя купени-бих ги държала поне 2 часа в дълбок съд със студена вода. На тоя номер ни светна Блонди Heart Eyes-за борба с нитратите.
След това-чушките и тиквичките се режат на парченца, карфиолът и броколите се накъсват на цветчета, слагат се в малки пликчета и-във фризера.
Не бланширам нищо преди замразяването.
Аз така направих само с тази разлика че броколито го сварих за около 10 мин. ама не знаех че се слагат в студена вода Embarassed проблем ли е че не ги сложих newsm78

# 5
  • Бургас
  • Мнения: 9 334
Не че е проблем да не се сложат във вода,но така се извличат нитратите ако имаш съмнения за такива.Ако са домашно производство може и без тази процедура/макар че и там се пръскат/.

# 6
  • София
  • Мнения: 2 887
Аз не купувам зеленчуци. Замразявам домашни, защото съм сигурна в произхода. Но ако все пак трябва да замразя купени-бих ги държала поне 2 часа в дълбок съд със студена вода. На тоя номер ни светна Блонди Heart Eyes-за борба с нитратите.
След това-чушките и тиквичките се режат на парченца, карфиолът и броколите се накъсват на цветчета, слагат се в малки пликчета и-във фризера.
Не бланширам нищо преди замразяването.

До сега не съм замразявала,но ще последвам примера Heart Eyes

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт