Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 окт. 2006, 09:16 ч.
  • Преглеждания  423  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 4 423
Четох и не разбрах нещо, всички, които разреждат пюрета или каши с АМ го правят с обикновенно АМ, ако аз трябва да разреждам с тази боза Фризовом как да го правя - то е толкова гъсто Confused

Реклама
# 1
  • пред компютъра
  • Мнения: 3 042
 Предполагам става дума за безмлечна каша.
Приготвяш си необходимото количество Фризовом и към него добавяш сухото вещество на кашата. Ако ти се струва, че ще стане много гъста консистенцията може да сложиш по-малко каша.

# 2
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Аз винаги я правих по обратният начин на Руби.Към сухото вещество добавях млякото, като слагах необходимото количество за възръстта каша.На око преценявах дали е достатъчна рядка за консумация консистенция.

# 3
  • На погрешната планета
  • Мнения: 2 735
Предполагам става дума за безмлечна каша.
Приготвяш си необходимото количество Фризовом и към него добавяш сухото вещество на кашата. Ако ти се струва, че ще стане много гъста консистенцията може да сложиш по-малко каша.
Точно така правех и аз Peace.

# 4
  • наоколо
  • Мнения: 532
И аз разреждам с Фризовом,но го правя с по-малко количество мляко.Например:на 150 мл. вода слагаш 3-4 лъжици.А най-добре си взимаш млечна каша и разреждаш само с вода.Аз ползвам на Милупа и си е супер.

# 5
  • София
  • Мнения: 6 098
Аз ползвах само млечни каши! Rolling Eyes

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт