Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София
  • Мнения: 1 279
Каже ми, моля ви, с какъв боб приготвяте бобената салата? Купувала съм какъв ли не и или е с ужасно дебели люспи, или един се разкашква, а друг е съвсем твърд, или... Може, разбира се, грешката да ми е при приготвянето, но когато съм правила такава салата с домашен боб /донесен от село/ всичко е ОК.

# 1
  • София
  • Мнения: 3 268
Смилянски,има го навсякъде.Не пуска люспи и е едър

# 2
  • Мнения: 3 359
Смилянски,има го навсякъде.Не пуска люспи и е едър
Да-той е идеален!И не се "разварява",а зрънцата си остават цели!

# 3
  • София
  • Мнения: 1 279
Мерси много за отговорите, но последния път купих точно смилянски /или поне така го бяха кръстили/, в малки пакетчета и имаше много гадни люспи. Ако не ви затруднява, дайте име на фирма, производител, къде е пакетиран или нещо друго по което да се ориентирам.

# 4
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 301
Купи си домашен, от пазара - иначе.......не знам

# 5
  • София
  • Мнения: 168
и аз съм за Смилянски -едър и хубав

# 6
  • София
  • Мнения: 329
Аз съм правила салата с кафяв или червен боб , както някой го наричат, но от рода на мексиканските салати , смесена с печени чушки, царевица , чесън, червен лук и ....

# 7
  • варненка от София
  • Мнения: 4 664
Смилянски и аз съм за него, има и шарен, има и бял.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт