Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 201
Каже ми, моля ви, с какъв боб приготвяте бобената салата? Купувала съм какъв ли не и или е с ужасно дебели люспи, или един се разкашква, а друг е съвсем твърд, или... Може, разбира се, грешката да ми е при приготвянето, но когато съм правила такава салата с домашен боб /донесен от село/ всичко е ОК.
Цитирай

София

Мнения: 3 268
Смилянски,има го навсякъде.Не пуска люспи и е едър
Цитирай


Мнения: 3 354
Смилянски,има го навсякъде.Не пуска люспи и е едър
Да-той е идеален!И не се "разварява",а зрънцата си остават цели!
Цитирай

София

Мнения: 1 201
Мерси много за отговорите, но последния път купих точно смилянски /или поне така го бяха кръстили/, в малки пакетчета и имаше много гадни люспи. Ако не ви затруднява, дайте име на фирма, производител, къде е пакетиран или нещо друго по което да се ориентирам.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Купи си домашен, от пазара - иначе.......не знам
Цитирай

София

Мнения: 168
и аз съм за Смилянски -едър и хубав
Цитирай

София

Мнения: 328
Аз съм правила салата с кафяв или червен боб , както някой го наричат, но от рода на мексиканските салати , смесена с печени чушки, царевица , чесън, червен лук и ....
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Смилянски и аз съм за него, има и шарен, има и бял.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.