Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 окт. 2006, 20:58 ч.
  • Преглеждания  4 591  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • Берковица
  • Мнения: 1 859
Имам една опаковка кус-кус Divella (не знам къде е произведен). В форума успях да намеря рецепти за кус-кус само за салати.
Мъжа ми казва, че едно време майка му го е правила с мляко но как и с какво мляко не знае а очаква аз да знам! Та някой знае ли как се прави сладък кус-кус с мляко?

Реклама
# 1
  • ново
  • Мнения: 1 235
Предполагам има предвид с прясно мляко, като мляко с ориз newsm78

# 2
# 3
  • Мнения: 16 015
хм,аз съм правила така кус-кус и звездички,но определено е по-лесно първо да се посвари кус-куса,и после да се добави мляко и захар,иначе много бавно ми се сварява,а и може да изкипи....но по принцип така го дават в рецептите-направо в млякото newsm78

# 4
  • Берковица
  • Мнения: 1 859
Благодаря ви!

# 5
  • Мнения: 465
като малка обожавах кус-кус и сега като се замисля още не съм правила на моите хлапета и веднага ще се заема с това   chef Благодарско на maatete че ми подсети Peace

# 6
  • Дупница
  • Мнения: 329
У дома обожаваме кук-кус  особено сина ми и много често го хапва ме на закуска .
maatete имам и две рецепти за салата с риба и кус-кус ако проявяваш интерес утре ще ти ги пусна .

# 7
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 412
Аз обожавам кус-кус с прясно мляко и захар  Heart Eyes За сега дъщеря ми го яде все още със сирене.Иначе за себе си първо сварявам кус-куса, после добавям млякото, предварително подсладено  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт