ядете ли мед, колко често и мислите ли, че е алергенен, демек предизвиква алергии защото когато аз отказвах шоколада, бях наблегнала много на мен, но като казвам много, значи по 1 кг на седмица, обаче стигнах до извода и това не е толкова добре, макар че е за предпочитане пред захарта е, какво мислите
Понякога по 2-3 супени лъжици в чая,понякога със дни не кусвам.Бях чела че и с него не бива да се прекалява.Според килограмите се определяше количеството,но не е чак толкова малко/просто не се сещам в момента какво количество/.
Обичам мед. Пия си сутрин кафето с мед, за закуска си правя редовно овесени ядки, кисело мляко и мед. Понякога като ми се прияде нещо сладко, а нямам друго, хапвам бисквитки с мед или филийка с мед и масло.
Махарет, аз хапвам мед, всеки ден по 1с.л. сутрин на гладно. Меда е страхотен прир. дар- антибактериално ср-во, има седативен ефект в/у орг-ма и т.н/ всичко това Ти го знаеш прекрасно, нали?!/. За предпочитането пред захарта, наистина е така но все пак и с него не трябва да се прекалява. А за алергии, ако досега нищо не Ти е имало от 1кг на седмица, едва ли ще започне сега. А за заместител на шоколада, защо не избереш някой плод, а не да наблягаш на концентрирани захари?
Обичам мед. Пия си сутрин кафето с мед, за закуска си правя редовно овесени ядки, кисело мляко и мед. Понякога като ми се прияде нещо сладко, а нямам друго, хапвам бисквитки с мед или филийка с мед и масло.
един буркан свършва за 1 седмица-само аз си го ям.голям става въпрос.обожавам мед и даже ми действа успокояващо.сутрин,обед,вечер-няма значение...само лъжица да имам
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.