Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 31 окт. 2006, 10:22 ч.

Езотерична тема за отслабването

 • 2 603
 • 16
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2 013
Чета тази книга, стори ми се любопитно и реших да споделя с вас. Тъй като ще ми е трудно да го преразкажа, поствам най-важните, според мен, пасажи от главата за отслабването и напълняването. Извинявам се, че е дълго.

Откъси от Линда Гудман "Звездни знаци"

Можете да отслабнете или да напълнеете само с помощта на цветовете, а не на калориите. Калорията не е нищо друго освен единица за из-мерване на хранителната енергия и няма нищо общо с напълняването или отслабването. Някой прекрасен ден мис-лещите лекари от Епохата на Водолея ще го проумеят и при-знаят. И все пак, а това в изключително важно, вие момее-те временно да отслабнете или да напълнеете, ако се огра-ничавате в калориите или ги увеличавате, защото мозъкът ви погрешно е бил програмиран, че именно калориите са разковничето за напълняването или отслабването. А про-грамираният мозък е изключително мощен Повелител на заблудите. И все пак илюзията си е илюзия и истината - истина, а истината гласи, че калориите изобщо не са свързани с теглото.
Ще се спрем на заблудата за калориите малко по-късно, а сега нека обсъдим връзката между цветове и тегло. И пълни-те, и прекалено слабите хора страдат от едно и също заболя-ване: нарушено равновесие между цветовете в човешката аура, или липса на цветова хармония. Как цветовете влияят върху напълняването или отслабването?
Храната (изобщо не бройте калориите!) не е нищо друго освен светлина и цветове. Покълналото растение (плод или зеленчук) поглъща чрез фотосинтезата светлината на Слънце-то, сетне превръща светлината в определен цвят. Когато поемате храната в тялото си и я храносмилате, тя се разпада и отново се превръща в светлина и цвят. Светлината и цвето-вете образуват свързващата брънка между представа и фор-ма, съзнание и Свръхсъзнание (вашето Свръхаз), точно както в растящото растение съществува пряка връзка между свет-лината и появата на цветове.
Липсата на цветова хармония при слабите хора, които се мъчат как ли не да напълнеят, но не си възвръщат идеал-ното тегло, независимо с колко калории се тъпчат, е резул-тат от нарушеното равновесие между цветовете в аурата и по-точно от отсъствието на синьо-зелените лъчи. За да възста-новят равновесието между цветовете в своята аура, тези хора трябва да поемат през определен период - и по определен начин - синъо-зелени светлинни лъчи. Ин.
По същия начин липсва цветова хармония и при пълни-те хора, които се мъчат как ли не да отслабнат, а пак си оста-ват дебели, независимо колко ограничават калориите. Това е резултат от нарушеното равновесие между цветовете в тях-ната аура, от недостига на червенозлатистите светлинни лъчи. За да възстановят равновесието в своята аура, тези хора трябва да поемат през определен период - и по определен начин - златисточервени светлинни лъчи.
Ако страдате от липса на цветова хармония и имате нуж-да от синьо-зелени лъчи (за да напълнеете) или пък от злати-сточервени лъчи (за да отслабнете), можете да приложите една състояща се от три етапа програма. Ако я спазвате стрик-тно, ще успеете да се настроите и да поемете достатъчни количества от цветовете, липсващи от вашата аура.
Първо ще се спрем на цветовата програма за хората с наднормено тегло, които искат да отслабнат. А после ще изложа и цветовата програма за слабите, които искат да напълнеят.
Ако спазвате изложените по-долу правила, не само ще отслабнете, без да вредите на здравето си, учудващо бързо, но и много дълго, понякога завинаги ще запазите идеалното за вашата структура и ръст тегло - освен ако равновесието във вашата аура не бъде отново нарушено, защото сте при-ели прекалено много ин и прекалено малко ян или се храните безразборно, така че програмираният ви мозък отново ви е втълпил, че дебелеете заради калориите. Случи ли се това, трябва отново да лекувате по същия начин своето заболяване - липса на цветова хармония. Това обаче става рядко, след като веднъж сте уравновесили своята лична дъга - аурата. Обещавам ви, ще се учудите колко бързо и ефикасно тази цветова диета" ще стопи излишните ви килограми. Ще бъдете толкова възхитени от успеха, че направо ще се вманиачите и ще недоумявате защо изобщо сте се мъчили да гладувате и сте се подлагали на безрезултатните, понякога опасни диети.
ВЪЛШЕБНАТА ЗАБРАВЕНА ДЪГА ЗА ХОРА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО
Трябва да си набавите някои неща, но си струва да отде-лите малко от своето време, за да си ги осигурите. Имате нужда от а) метална лампа, каквато използват машинопис-ките, за предпочитане месингова или метална и боядисана в бяло или червено, с гумено краче, което може да се огъва и наклонява встрани, и неподвижна основа с обиколка най-малко шест-седем сантиметра (та лампата да не се преобър-не върху леглото и б) червена крушка, която да е от матово, а не от прозрачно стъкло, каквото е стъклото върху надписи-те „ИЗХОД" в театрите. Добре е да бъде от 100 вата или в най-лошия случай от 75 вата.
Трябва ви още: а) малък касетофон или уокман със слу-шалки, освен ако нямате в спалнята стереоуредба, която също Ще свърши работа и б) една, две или три касети с музика, в която отчетливо се чуват барабаните - червена Марсова музика (за нея ще говорим по-подробно нататък). Най-подходящи са маршовете на Джон Филип Сауса или записи с рок-музика с отчетлив ритъм и барабани, които трябва да пусне-те силно. Може да използвате и маршове, които сами сте записали.
Последното, от което имате нужда, е: четири стъклени чаши от 300 милилитра, които да са оцветени в рубинено-червено (но без оранжеви оттенъци). Стават и чаши от плас-тмаса, стига в червеното да няма оранжеви примеси. Трябва ви и хронометър, който може да бъде навиван да звъни в оп-ределен час.
ТРИТЕ ЕТАПА ОТ ВАШАТА ЧУДОТВОРНА ЗАБРАВЕНА ДЪГА
Тези три етапа трябва да бъдат осъществявани без прекъсване, за да имат ефект. В случая с лечението с черве-но, златисто и жълто, с което искате да отслабнете, трябва да се излагате на нужните ви светлинни лъчи най-малко в продължение на „45 дни, а при необходимост - и 54 дни, но не повече от 63 дни. Помнете, че за да отстраните липсата на цветова хармония и да възстановите равновесието между цветовете в своята аура, трябва да взимате баните от цветове и музика по едно и също време всеки ден, така тялото ви ще свикне й ще започне да реагира по съответния начин. Най-подходящото време да зареждате цветовете в аурата си със съответните заредени с енергия лъчи, които ви липсват, е по изгрев слънце, по пладне и по залез. Вижте кога ви е най-удобно да правите процедурите и неизменно спазвайте всеки ден това време.
ПЪРВИ ЕТАП
Отидете в спалнята и я затъмнете, като пуснете щорите и дръпнете пердетата. Съблечете се голи и легнете на крева-та, до който сте сложили малкия касетофон (освен ако няма-те в помещението стереоуредба, която също ще свърши ра-бота). Уверете се, че върху нощното шкафче до леглото има часовник с голям циферблат, за да виждате лесно колко часът е, и че сте оставили там и хронометъра. Сложете касетата в касетофона и нагласете слушалките.
Поставете малката метална настолна лампа с червена крушка между коленете (или бедрата) си, стиснете я с тях, за да не се преобърне, и насочете от около петдесет-шейсет сантиметра светлината право към слънчевия си сплит.
Нагласете хронометъра така, че да звънне след четвърт час, после пуснете касетофона и включете лампата. Както сте голи, се отпуснете и заличете от съзнанието си всички отрицателни мисли. Нека червената Марсова музика проник-не през слушалките във „вътрешния ви слух" - пуснете я възможно най-високо, - докато слънчевият ви сплит се къпе в червената светлина. От полза е, ако очите ви са затворени, но това не е задължително.
Ще разберете кога е свършил този период от петнайсет минути от звъна на хронометъра и от часовника — след това сложете металната лампа в долния край на леглото така, че светлината на червената крушка да е на педя-две от ходила-та ви (през това време продължавайте да лежите по гръб). Нагласете хронометъра да звъни след още петнайсет мину-ти, отпуснете се, заличете от екрана на съзнанието си всички лоши мисли и слушайте през слушалките червената Марсо-ва музика, докато банята от червена светлина прониква през вашите ходила (и се насочва към всички останали части на тялото ви).
След като свърши и вторият период от петнайсет мину-ти (ще го разберете от хронометъра и часовника - двойна гаранция, че няма да надвишите времето), изключете черве-ната лампа и касетофона.
Това е краят на първия етап, който ще ви отнеме само трийсет минути, някакъв си половин час от натоварения ви ден. Помнете, веднъж на ден в някой от подходящите момен-ти, който сте избрали: по изгрев слънце, по пладне или по залез слънце (или възможно най-близко до тях, но неизменно по едно и също време) трябва да взимате цветна баня - най-малко в продължение на 45 дни, при нужда - на 54 дни, но не повече от 63 дни.
А сега ви предлагам в резюме първия етап: 15 минути червени лъчи, които вливат енергия в слънчевия ви сплит, и 15 минути баня от червена светлина на ходилата - през този половин час слушате по слушалките на касетофона (или по стереоуредбата) предизвикателната вълнуваща червена Марсова музика.
Едно предупреждение: възможно е няколко дни, след като сте започнали лечението с баня от червена светлина да вдигнете температура или да се почувствате изтощени - в такъв случай за два-три дни преминете на оранжева крушка, а после пак се върнете към червената. Отделителната ви система ще се активизира, тъй като след броени дни ще за-почнете да смъквате килограмите, но ако организмът ви ре-агира с диария повече от един ден, пак преминете на оранжева крушка, продължете с нея лечението от първия етап още два-три дни, а после се върнете към червената крушка.
През целия първи етап на лечението пълните хора с ви-соко кръвно налягане и тахикардия (ускорен пулс) трябва да използват не червена, а оранжева електрическа крушка. Въздействието ще се прояви по-бавно, отколкото при баня с червена светлина, но затова пък ще е напълно безопасно. В началото червеното покачва кръвното налягане, но за здрав човек това не крие рискове, този цвят обаче не е препоръчван за хипертоници. За тях първият етап не крие опасности, ако се осъществява (макар и с по-бавно въздействие) с оранжева крушка, защото оранжевият цвят стимулира кръвообраще-нието, позволява на аурата да погълне златисточервените лъчи и ускорява пулса, без да покачва кръвното налягане. Ако не страдате от високо кръвно налягане и тахикардия и не сте подложени на свръхнатоварване, червената крушка при цветната баня е напълно безопасна през целия период.
Зарядите междузвездна светлина захранват батериите на организма и аурата и тъй като тялото трябва да свикне по-степенно с тези нови цветови модели в аурата, за успеха на цветовата диета е изключително важно да провеждате ре-довно и последователно всекидневните сеанси на „косми-ческо зареждане". Това не е нещо, което можете да започне-те, сетне да прекъснете и да продължите отново, в противен случай всичко отива на вятъра и няма да станете свидетели на магията. Не започвайте програмата, докато не сте в състояние да осъществите пълния 45-, 54-, или 63-дневен цикъл по едно и също време на деня, всеки ден... както и останалите й етапи.
ВТОРИ ЕТАП
Продължаваме с цветовата диета за отслабване. Напълнете две от четирите тристамилилитрови чаши от чер-вено стъкло с бутилирана вода; Сложете ги навън, така че да са изложени на слънчева светлина поне три часа, за предпо-читане цял ден. По този начин водата ще бъде заредена от Слънцето със златисточервени лъчи. Вече е доказано от на-уката, че когато слънчевата светлина огрява водата през цвет-но стъкло, химическият й състав се променя значително -всеки път по различен начин в зависимост от цвета. Можете да предпазите водата от насекоми и прашинки, като покрие-те чашата с марля, която не пречи на зареждането на водата със слънчева енергия.
След като вашите две рубиненочервени чаши вода се заредят, сложете ги някъде, за да достигнат стайна темпера-тура (температурата ян), и изнесете и другите две да се заредят. Така ще пиете по две чаши прекрасна, заредена от Слънцето червена вода на ден - сутрин и вечер. Докато две-те чаши достигат стайна, или ян температура, другите две биват зареждани с енергия. Ще забележите, че вашата черве-на, заредена със слънчева енергия вода има по-различен, ос-вежаващ вкус. Мнозина твърдят, че не се отличава от кла-денчовата вода. (Не я изстудявайте в хладилника!)
ТРЕТИ ЕТАП
Вече сте вкарали в тялото си, а оттам и в своята аура златисточервените лъчи, които сте получили от червения, Марсов отсечен барабанен ритъм, от бойката маршова му-зика и от червената, заредена от Слънцето вода. През също-то 45-, 54- или 63-дневно лечение с цвета, отсъстващ от дъгата на вашата аура и причинил липсата на цветова хармония, мо-жете да увеличите количеството приемани златисточервени лъчи чрез храната, която ядете. Съвсем просто е. Ядете само храни, които на цвят са червени, златисти, жълти или оран-жеви... или пък бели. Защо добавям белия цвят? Защото той „изхвърля" и не „задържа". Има колкото искате храни в този цветови спектър и вие можете преспокойно да избирате между тях. И спор няма, не ще ви мъчи глад.
Можете да ядете колкото искате от тези храни, без д трупате килограми и да внимавате за количеството... или ка-лориите. След приключване цветовия цикъл, продължаваш най-малко 45 и най-много 63 дни, можете да ядете всички храни, включени в списъка на златисточервения цвят - плюс храните в списъка на синьо-зеления цвят (поместен по-нататък). Всъщност можете да ядете всичко.
Предлагам ви някои от храните в списъка на златисто-червения регистър, от които можете да ядете много или мал-ко, колкото ви се иска. Можете да добавите към него и всич-ки храни, стига те да са червени, златисти, жълти, оранжеви или бели на цвят. Не яжте нищо, което е зелено, синьо, синьо-зелено, жълто-зелено или кафяво на  цвят.
Списък на храните за хора с наднормено тегло
Цвекло   Червено вино   червени чушки
Червено зеле   Червено грозде   Манго
Ягоди   Сок от червено грозде   бяла ряпа
Домати   Червени боровинки   картофи, но не пържени
Червен кромид лук   Мляко – най-вече сметана   тикви
Горчица   Нарове   Майонеза
Кетчуп   Малини   Кифли от царевично брашно
Голи праскови   Пуканки   Кашкавал
Череши   Папая   Сирене
Ревен   Кайсии   Тестени изделия от пшеница и овес
Репички   Банани   Праскови
Спагети   Царевица   Моркови
Чили   Пиле   Грейпфрут
Масло   Червен или бял сладолед ако е с мед   Лимони
Яйца под всякаква форма   Ванилов сладолед с мед   лимонада
Мед   Жълти чушки   Портокали
Червен хайвер   Ориз (не кафяв)   Дини
Пъпеши   Ананаси   

Нека ви обясня каква е връзката между корите и люспите на храните и тяхната вътрешност. Динята е, разбира се, със зелена кора, но отвътре е червена. И тъй като никой не яде кората на динята, хората с наднормено тегло могат пре-спокойно да ядат вътрешността й. Позволено им е да ядат и червените обелки на червените картофи, а също и вътреш-ността им, както и обелени картофи с кафява кора, но не и самата кора, защото кафявото влиза в синьо-зеления спектър и е свързано с природата и с всички зелени растения, в кои-то откриваме и кафяво (например дърветата). Хората с над-нормено тегло спокойно могат да ядат всички плодове и зе-ленчуци с червена или жълта кожа или кора, стига вътрешността им да не е част от синьо-зеления спектър. Авокадото не е храна за хора с наднормено тегло, понеже отвън е кафяво, а отвътре - зеленикаво-жълто. Както ще ви-дим, то спада към списъка от храни за прекалено тънките хора. Дебеланковците могат да ядат пиле, но не и риба. Трябва да почакате, докато отстраните липсата на цветова хармо-ния, за да си похапнете от своите любими рибни деликатеси. (Да, дори стридите са в списъка от храни за кльощави, нищо, че отвън имат оранжеви ивички.)
Запознайте се внимателно със списъка, използвайте въображението си и добавете още храни - ще се убедите, че цветовата диета за шишковци няма да ви остави да гладува-те. Забравете „нискокалоричните салати" и другите зеленчу-ци, за които открай време сте смятали, че ще ви помогнат да смъкнете килограмите. Те имат точно обратния ефект и за-ради тях само трупате тегло, защото допълнително изостря-те липсата на цветова хармония - истинската причина за ва-шите наднормени килограми. Ето още няколко от правилата на цветовата терапия.
Храни приготвени с рафинирана захар или бяло брашно, са забранени и за шишковците, и за кльощавите. Рафинираната захар и бялото брашно унищожават цветовото равновесие във вашия организъм и аура, макар че от захарта не се дебелее, както погрешно са ви втълпили - и както погрешно е бил програмиран вашият мозък. Всички сладкиши, направени с акациев мед, влизат в цветовия спектър за отслабване - но дори когато сте си възвърнали нормалното тегло и сте се излекували от липсата на цветова хармония, не е препоръчително да ядете рафинирана захар, храни приготвени от бяло брашно и заместители на захарта – те вредят на вашето здраве.
Сигурно смятате, че свинското, телешкото, шилешкото и агнешкото са в списъка за цветово лечение на хора с наднор-мено тегло просто защото са червени на цвят (заради кръвта на клетите животинки, разбира се). Но свинското, телешкото шилешкото и агнешкото и всички продукти от тях са табу в цветовата терапия и за шишковците, и за кльощавите - не за-щото цветът не е подходящ, а защото шокираното тяло реаги-ра химически на това (нашите събратя и посестрими - живот-ните) така, че проваля целия оздравителен процес при всяко заболяване, включително при липса на цветово равновесие, а също се отразява зле на цялостното ви здравословно състоя-ние. Дори да нямате желание да ставате вегетарианци, не очак-вайте цветовото лечение да има ефект, ако докато го провеж-дате, ядете свинско, говеждо или шилешко.
За да ускорите магическата програма за отслабване:
1 . Носете възможно най-често червено, жълто, златис-то, оранжево и бяло и избягвайте да слагате зелени, сини, зеленикаво-сини, зеленикаво-жълти, тюркоазени, кафяви и черни дрехи.
2. Два пъти на ден си представяйте банята с червен цвят. Постарайте се да го правите по едно и също време всеки ден. Изправете се и една минута дишайте дълбоко и правилно. После си представете как от земята под краката ви струи бляскава рубиненочервена или алена светлина (макар че мо-жете да го правите и в затворено помещение), която става все по-силна, а вълните червен цвят ви обгръщат, докато стиг-нат темето на главата ви - една минута. Накрая една минута дишайте дълбоко и правилно и си представете как същата трепкаща червена енергия се стича от върха на главата ви и прониква във всяка клетка и във всеки орган на вашето тяло. Ще ви отнеме само две минути два пъти на ден, тоест общо четири минути да си представяте съответния цвят.
3. Зиме и лете, когато сте навън, носете възможно най-често слънчеви очила с оцветени в червено, розово, оранжево - жълто или златисто стъкла. Влиянието на спектъра от цветове, проникващ в тялото ви през ретината на окото, е огромно.
След като около седмица сте спазвали правило 2 по два пъти на ден - в удобно за вас време, вкъщи или в службата, ще се изненадате колко бързо извиквате в съзнанието си чер-вения цвят, докато накрая не започне да ви се струва, че виж-дате червените лъчи и с невъоръжено око, точно както някой ден ще сте в състояние да виждате аурата на другите.
Трите основни етапа, изложени по-горе, както и спомага-телните правила, съставящи древната алхимия на терапия при липса на цветова хармония у хора с наднормено тегло, така че те да смъкнат излишните килограми безопасно, сигурно и завинаги, са прости и безболезнени. В тях няма нищо вредно за вашето здраве. Нека изложим накратко формулата:
1.  Всекидневни половинчасови бани с червен цвят - и терапия с ян музика.
2. Две чаши заредена от Слънцето червена вода на ден.
3. Храни само от червения, жълтия, златистия, оранже-вия и белия спектър. Ускоряване на въздействието със съот-ветните дрехи, слънчеви очила и минути, през които си пред-ставяте цвета.
Ще се смаете колко бързо благодарение на тайните на цветовете ще смъкнете излишните килограми. Наистина е много забавно да гледате как това става като с вълшебна пръчица. Сигурно ще се почувствате кръгъл глупак първия път, когато легнете с червената лампа и маршовата музика. В такъв случай направете ето какво.
Преди да започнете, облечете чифт дънки, които са ви толкова тесни, че трябва да ги прихващате в талията с безо-пасна игла. Веднага след банята с червения цвят и музиката си вземете душ. (Но предния ден трябва да сте изпили две чаши от заредената със слънчева енергия червена вода.) След душа се избършете и пак пробвайте дънките.
След първия, втория или третия сеанс (понякога още след първия) с изненада ще установите, че дънките може и още да са ви тесни, но поне ги закопчавате без безопасната игла. Подир седмица-седмица и половина (а и по-скоро) дънките вече ще са ви съвсем по мярка и ще можете да си ги носите. След половин месец ще се отнасяте към червената електрическа крушка и червените чаши с благодарност и преклонение - дотогава ще сте смъкнали доста килограми, без да гладувате, като ядете на стомах всички храни от червенозлатистия спектьр! Да, наистина е магия!
Може би ще попитате защо пък трябва да слушате му-зика. Защото цветовете и музиката са еднакво важни за ва-шето добруване... и всеки звук или вид музика вибрира в съзву-чие с определен цвят. Затова, докато поемате в своето тяло онези отсенки от спектъра, които са ви нужни и в момента ви липсват и които в крайна сметка малко по малко ще се по-явят в личната ви дъга, или аура, музикалната, или звукова вибрация на този цвят ускорява процеса. Звук и цвят са не-разривно свързани.

# 1
 • Мнения: 3 447
Да, чела съм го това Simple Smile Не знам дали работи, обаче, не съм го пробвала.

# 2
 • Мнения: 15
Много интересно ми звучи, но не ми се вярва честно казано. Ако от т.нар. "Марсова" музика се слабееше, то трябваше направо да съм изчезнала вече...  Twisted Evil
Но много ме заинтригува това за химическия състав на водата. Пише ли нещо повече за това в тази книга?

# 3
 • Мнения: 2 013
Не видях нещо по-специално за водата, но ще погледна пак довечера. Четох го по късни доби, та може и да съм пропуснала нещо. 

 Laughing Laughing Не е само марсовата музика, но и червеното в аурата, плюс слънчевата вода. Плюс червените храни. Но всичко в цялост.

Ще ми е интересно да чуя и още мнения.

# 4
 • Мнения: 597
И така колко време се облъчваш с 4ервената светлина? И какъв е ефекта?Това,което искат да кажат е,4е в цветовете на аурата ни,сме загубили 4ервеният цвят и затова дебелеем ли?

# 5
 • Мнения: 2 013
Точно това казва Линда Гудман - при хората с наднормено тегло липсват цветове от червения спектър в аурата, а при кльощавите - от синия.
Облъчването с червена крушка трябва да се прави всеки ден в продължение на 45,54 или 65 дни, доколкото си спомням - горе пише. Но трябва да се прави заедно с другите неща.
Същото се отнася за тези, които искат да натрупат маса, само че с цветовете и храните от синьо-зеления спектър и облъчване със синя светлина. 

# 6
 • Мнения: 15
Divana, ти смяташ ли да пробваш този метод? Аз лично малко се изкушавам да опитам, но без червената лампа, само храните, музиката и водата. Чаршафите ми са червени, те ще компенсират  Laughing
Списъкът с храните ми харесва като цяло, макар че не бих рискувала да се втурна на спагетите, картофите и маслото. Но иначе нищо не ми пречи да заменя обикновеното зеле с червено например. Всъщност повечето неща, с които се храня напоследък влизат в този списък.
Музиката, така или иначе си я слушам по много повече от половин час на ден, така че и това не ми и проблем.
Само остава да намеря червен съд за водата  Laughing
Не занм дали ще помогне, но поне съм сигурна, че няма да навреди, за разлика от повечето диети и тям подобни...

# 7
 • Мнения: 2 013
Да ти кажа честно - и аз се изкушавам, още повече, че не влиза в противоречие с режима на хранене, който се опитвам да спазвам (едни храни са ми забранени и не ги ям). Затова и пуснах темата, все се надявах да се появи някой, който е пробвал или поне чувал за това. Вярно, че ако не вярваш в аури и подобни неща, сигурно цялото нещо звучи като пълна дивотия. От друга страна - в предисловието си Линда Гудман описва неуспешността на различните режими за отслабване - нисковъглехидратни, високопротеинови, нискокалорични и пр. Т.е., те не че са неуспешни, но са временни... Има дебеланковци, които се хранят оскъдно и пак не слабеят достатъчно, и слаби хора, на които не им пука какво и по колко ядат.
Та, ако се реша да опитам - ще го направя с всичките му екстри, защото иначе няма да има ефект според нея. Трудното в цялата работа е, че трябва да се прави в продължение на точно определен срок и по едно и също време - по изгрев слънце, по пладне или по залез. Или поне в часове близки до тези трите. Това се чудя как да измисля - хем да няма никой вкъщи да се диви на моите червени облъчвания, хем да са близки до нужните часове.

# 8
 • Мнения: 195
много интересно Naughtyа дали деиства  newsm78

# 9
 • Мнения: 68
Е някой пробва ли?Дали ще има смисъл? Grinning Grinning GrinningМай сме готови да опитаме какво ли не вечеее  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 10
 • Въпрос на гледна точка...
 • Мнения: 865
Аз също искам да пробвам, но бихте ли дали линк към подходящата музика newsm78?

# 11
 • Мнения: 4 393
Чак сега разбирам защо сесра ми се облъчваше с червената крушка - тя много си харесва Линда Гудман и е маниячка на тема зодии.
Много е измислено, не бих гопробвала. Сега пробвам един режим на хранене и ако той не ни помогне - ще пробвам друг. Всичко е в главата и мотивацията.

# 12
 • Вече в моята си приказка...
 • Мнения: 4 049
И на мен ми се видя интересно и не е трудно да се пробвам. Ама тая маршова музика - наистина ли трябва да изтърпя това? Party

# 13
 • Мнения: 68
Чак сега разбирам защо сесра ми се облъчваше с червената крушка - тя много си харесва Линда Гудман и е маниячка на тема зодии.
Много е измислено, не бих гопробвала. Сега пробвам един режим на хранене и ако той не ни помогне - ще пробвам друг. Всичко е в главата и мотивацията.

Е при сестра ти имаше ли някакъв ефект?Сподели Praynig  Grinning

# 14
 • Мнения: 4 393
Ами тя си е слабичка - ама все се мисли за дебела. Ефект при нея е трудно да се забележи. Ама беше много странно. Посред бял ден да пусне щорите, да легне и да си пусне тая лампа, сигурно е слушала маршове, добре, че беше с слушалки Laughing
Признайте - странна гледка, даже се бях притеснила, че нещо изперква.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт