Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 2 387
Помооооощ! За 1 път правя пълнена Хелоуинска тиква и съм много боса в тази област...тиквата вече се пече,така че моля ви,помогнете ми да я направим заедно 
Значи,
 1.приятелят ми ми донесе не много сплескана тиква и сега се тревожа,че няма да се изпече..
 2.пека я на 300 градуса...много ли е?
 3.Сложих и кайсии,сок от компота,орехи,боров мед ,обикновен мед и бадеми..ще стане ли нещо?
 4.Захар да слагам ли?
 5.Кога да разбера дали е готова?
 6.Да махна ли капака след 1-2 часа,за да се изпари водата,която долях вътре?

Майчице,колко съм зле... 

 П.С.Извинявам се,че публикувам нова тема,но в другата за Хелоуин/където писах/ никой не ми обръща внимание,а положението става горещоо....
Цитирай


Мнения: 8 577
Докато се намеси някой специалист, прегледай ТУК. Поне ще сравниш с твоето печене. А аз само и се каня засега на тая вкусотия! Успех!
Цитирай
Тиквата си пуска вода, така че не е било необходимо да слагаш допълнително някаква течност. Сега, ако още не е изгоряла Laughing, сложи вътре някакви плодове - пресни или сушени, натрошени обикновени бисквити, освен това разтвори лъжичка-две нишесте в малко вода, изсипи в тиквата и разбъркай, за да желира. По принцип пълнената тиква аз я пека 3 часа на 180 градуса.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.