Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 ноем. 2006, 12:26 ч.
  • Преглеждания  5 662  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Плевен
  • Мнения: 1 364
Предварително се извинявам ако има подобна тема, но с търсачката намерих рецепти основно за пилешко бон филе и филе, а за парти бутчета не можах  Rolling Eyes
 Въпроса ми е  ако ги направя така - първо ще ги мариновам със разни нещица, след това мисля да ги овалям в счукан корнфлейкс и да ги изпържа - дали ще останат сурови от вътре?  newsm78 Трябва ли да ги сваря леко и ако трябва как да ги мариновам?
Това се чудя от сутринта  Crazy
Ако някой ги прави и по друг начин не отказвам предложения   bouquet

Реклама
# 1
  • ново
  • Мнения: 1 235
Ако държиш да са пържени, ми се струва, че има риск да останат сурови вътре. Можеш да ги направиш по същия начин, само че вместо да пържиш, да ги запечеш с малко бира и масло например.

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 11 605
На мен са ми оставали алангле при такова паниране, дето споменаваш.... и ако не държиш непременно да са панирани/пържени, защо не ги напълниш и изпечеш ... има много вкусно звучаща рецепта(аз съм се наточила в близките дни да я пробвам) за такива в сп.Меню и ако проявяваш интерес, ще я напиша.

# 3
  • Плевен
  • Мнения: 1 364
Те могат да се напълнят, защото са доста малки.Не са големи бутчета, а малки кълчици  Simple Smile Малко по-големи са от тези на крилцата.

# 4
  • Мнения: 10 494
Щом са толкова мънички не би трябвало да останат сурови!Аз не съм правила така,но от познати знам,че ги пържат направо сурови,ставало много вкусно!Ако ги направиш така пиши,че може и аз да пробвам!Такива бутчета обикновено ги правя печени и за 40 минути се изпичат,че и препичат!Може би на по-ниска температура ако се пържат за да може по-бавно и добре да се изпържи!

# 5
  • София
  • Мнения: 208
Знаеш ли аз правя малките пилешки кълчици/ може и крилца/ така:
 
Сварявам ги за 5-6 мин. в подсолена вода с черен ипер на зърна. След това махам от котлона и така престояват няколко часа в тази марината. След, което ги панирам и ги пържа във фритюрник. Стават страхотни. Прави съм и без да ги варя, но като чели месото става все едно е сурово и направо не може да се дъвчи!

# 6
  • Плевен
  • Мнения: 1 364
Благодаря на всички   bouquet Реших да не рискувам и ще ги изпека с бира   chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт