Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 2 ноем. 2006, 12:48 ч.
  • Преглеждания  2 526  Мнения  15  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 338
Дайте идея че ми е дошъл меракът cook

Реклама
# 1
# 2
  • гр.София на върха на кюнеца
  • Мнения: 276
Много вкусно нещо ще ти предложа:Руло с кайма в бутер тесто!
Продукти: 1кг. бутер тесто
                  Около 1кг.кайма смес
                   2 глави кромид лук
                  1кофичка от 250гр.квасена сметана
                  250гр.кашкавал
                   4-5печени и обелени червени чушки
                   стрък целина листата
                   подправки:
                   черен пипер щипка къри   
                   малко червен пипер и сол на вкус
Задушаваш лука после добавяш каймата и подправките нека да поври с малко водичка около15 мин на слаб огън.Дърпаш от котлона да изстине.След това добавяш настъргания кашкавал и сметаната.Разгъваш си тестото и изситваш сместа по цялата дължина на тестото.Отгоре ръсиш от печената чушка пак по цялата дължина и отгоре ръсиш наситно нарязаните листа от целина.Завиваш рулото като притискаш двата края за да не се отворят след което мажеш с жълтък и ръсиш със сусам.Пече се в предварително загрята до 200градуса фурна.
Да ви е сладко!

# 3
  • все тук
  • Мнения: 1 625
Аз правя следното - половината бутер тесто слагам на дъното на тавичка и запичам леко. Отгоре приготвям смес от лук, бекон, сметана за готвене и подправки, поставям въху тестото и затварям с другата половина - много е лесно и вкусно.

# 4
  • Варна
  • Мнения: 338
Ееее дайте нещо сладичко де  Rolling Eyes

# 5
  • София
  • Мнения: 3 268
Моята топ-рецепта не е сладичка,но е вкусничка.
Разстиламе бутертестото.Отгоре слагаме тавата,в която ще печем и изрязваме кръг с нейната големина.Намасляваме тавата.Слагаме вътре тестото.Изрязваме от останалото тесто лентички с ширина около 1см. и обточваме с тях тестото,което е в тавата като рамка.Набождами с вилица на няколко места.Нареждаме отгоре пушен бут или какъвто и да е пушен колбас.Прави сос бешамел с масло,мляко и брашно.Слагаме риган и целина и 200 гр. настърган кашкавал в него.Заливаме върху тестото и колбаса.Нарязваме 3 домата на кръгчета и нареждаме отгоре.Украсяваме с маслини.Печем в загрята фурна да зачервяване на краищата.Ммммммм

# 6
  • София
  • Мнения: 1 742
Ами аз правя малки сладкиши вътре с сладко от ягоди или 4ереши с плод цял и последния път сложих смокини, станаха много вкусни

# 7
  • Мнения: 5 291
Ееее дайте нещо сладичко де  Rolling Eyes

ако си направиш труда да отвориш дадения от мен по-горе линк ще видиш и "сладки" цветя

# 8
  • Мнения: 7 176
киш лорен в мъфин пан /ако пък нямаш - правиш в тава голям киш, а не малки кишчета/
разстилаш във формичките тестото, смесваш шунка, настърган кашкавал, накълцани гъби и изсипваш във формичките. заливаш с половин литър мляко разбито с три яйца и малко индийско орехче. печеш в загрята фурна 15-тина минути.

# 9
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
  Ето тук има цяла тема с рецепти за бутер тесто, солени и сладки.

# 10
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 251
pep-4o, пак ме изненада с разни вкусотийки, благодаря!   bouquet

# 11
  • Мнения: 423
На мен това ми харесва :
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=products&id=283

# 12
  • Мнения: 9 900
Ееее дайте нещо сладичко де  Rolling Eyes

ако си направиш труда да отвориш дадения от мен по-горе линк ще видиш и "сладки" цветя

У нас са на почит в последно време сълзиците от бутертесто. Даже взе да ми писва от тях, но на мъжа ми толкова са му харесали, че сам си ги майстори. Идва вкъщи с пакет бутертесто от 1 кг!, хваща точилката, разточва го леко на масата, ръси обилно с кристална захар, пак прекарва леко с точилката и навива от двете страни към средата. После реже полученото руло на филийки, пече и си ги хапва с такова удоволствие.......... Heart Eyes Е, и аз помагам де...на яденето...... Embarassed

# 13
  • Мнения: 5 291
Е, и аз помагам де...на яденето...... Embarassed

е, че това пък да не е лека работа   Laughing  bouquet

# 14
  • Мнения: 9 900
Е, и аз помагам де...на яденето...... Embarassed

е, че това пък да не е лека работа   Laughing  bouquet

То, идеята е от твоите рецепти в Гответе с мен, ама, хайде, няма да се сърдя. Wink Че се лепи - лепи се, ама пък е вкусничко....... Embarassed

малко off - Попитали радио Ереван как да отслабне жена, която не може да влезе в обръча, за да го върти, и от радиото отговорили:"Е, що ви трябва да разваляте хубавата жена???" Та и аз ще си похапвам сълзици и ще хубавея........
 pep-4o,  bouquet за идеята ! Хубаво нещо са сълзиците.... Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт