Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бял шоколадов чийзкейк


 
 


Списък на необходимите продукти:

200-300 г шоколадови бисквити
50 г масло

за пълнежа:
100-120 г бял шоколад
3 яйца
300 г извара
3 с. л. прясно мляко
1/2 с. л. кисело мляко
1 пакетче суха сметана
1 пакетче ванилия


Начин на приготвяне:


 1. Бисквитите се натрошават, поставят се в кухненски робот заедно с разтопеното масло и се смилат. Сместа се разпределя в кръгла форма за торта (18-20 см), като се покрива долната част на стените и се натиска с шпатула, за да излезе въздухът.
 
 
 2. Изварата, сухата сметана, киселото мляко, ванилията и 2 с. л. прясно мляко се разбиват с миксер.
 
 
 3. Шоколадът се разтопява с 1 с. л. прясно мляко и се добавя към изварата.
 
 
 4. Бисквитеният блат се покрива с получената смес. Кейкът се поставя в предварително загрята на 180 градуса фурна и се пече 30-40 минути.
 
 
 5. Готовият десерт се охлажда добре, нарязва се на триъгълни парчета и се сервира.
 
 

 
 
 
       
 
 
   
   
 
   
   
   
 
   
   
   
 
   
 
 

 
 

   
Цитирай
Цитирай

София

Мнения: 575
А яйцата - къде?
Цитирай
даааааааа

Точка  2 - при изварата newsm78  chef
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
това не е ли рецепта от Бон Апети?

Яйцата се прибавят към изварата, предполагам.
Цитирай
Да от Бон Апети е ....
точно така при изварата и млякото.

не пускам линк защото е със код за достъп и нищо няма да отворите, но ако има въпроси  за други рецепти - няма проблем  chef 35
Цитирай

Плевен

Мнения: 1 364
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=meal&id=1882

Няма нужда от код за достъп  Peace
Цитирай
изглежда супер ще пробвам
 diksi, линка не се отваря
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 104
Дикси, мерсаж за линка (при мен се отваря)!
Цитирай

Варна

Мнения: 545
Тази съм я пробвала - страшна вкуснотия!!!
Цитирай


Мнения: 470
Линка се отваря, защото рецептата е по-стара от 1 година. Публикувана е 2002г.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.