Торта от кроасани?

  • 33 207
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 750
Та понеже на мен ми по - харесва идеята те да изплуват от горе и след изпичането , когато се обърне , да имам за основа кроасаните , отгоре крема и най - горе карамела , който се разлива  Crazy ммммм.....
Питам ; по - долу на фурната ли да пека или е друг чалъма , за да не прегорят кроасаните ?

Благодаря !

Освен, че слагаш съдовете по-ниско във фурната, печеш сладкиша, покрит с алуминиево фолио. Чак когато е почти готов, откриваш за малко (4-5 минути), за да зарозовее отгоре.
Илюстративен материал на резултата и липсващото парче Simple Smile

# 61
  • Sofia
  • Мнения: 21 557
Страхотно Спаске !  Grinning
Много тенк ю и за съвета и за снимката ! Heart Eyes   bouquet
Точно така ми се иска да изглежда !

# 62
  • Мнения: 2 550
Рецептата е супер. Днес и това правих. Освен , че е много вкусно направих тортата и без много телесни повреди - само едно изгаряне от котлона, едно от карамела и едно почти разбиване на зъбче от миксера:))).

Мноооооого вкусно!

# 63
  • София
  • Мнения: 6 743
Момичета СТРАХОТНИ СТЕ!Мъж ми има РД и мисля да я направя - дано не се изложа!
Спаскееееееееееееее, мерси за снимкитеееееееее!
Ерика  Heart Eyes  bouquet
Спаскееее, а я сподели с нас питата която е на снимки при тортата  Praynig Praynig Praynig

# 64
  • Мнения: 680
аз пък я правя така:във форма за кекс се сипва малко карамелизирана захар залепят се малки кроасан4ета с карамели се залива с :4-5 яица,1 4аена 4а6а захар,1 ванилия,500-600мл.прясно мляко
пе4е се в загрята фурна на водна баня.

# 65
  • Севлиево
  • Мнения: 1 666
Тази торта е невероятно вкусна!

Общи условия

Активация на акаунт