Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Sofia

Мнения: 4 057
Давйте бързо рецепти, че месото вече ври !
Мисля и застройка да направя, да видим дали ще стане този път Very Happy
Цитирай

Враца

Мнения: 159
Отговарям бързо!!!
Като се свари месото,го изваждаш,прецеждаш бул_она.Накъсваш месото.Слагаш б-на да заври и бухаш вътре картофи на кубчета по-малки,моркови,чушки и оставяш да се посварят,после добавяш месото,оставяш още малко да поври и слагаш подправките-каквите обичате,препоръчвам да има сминдух,но ти си прецени.
Застройката е жълтък+малко кис.мляко
Друга застройка,но тя е за агнешки курбан-цяло яйце пуснато през цедка във врящата супа,но става едно като на парцали.
Дано съм помогнала!
Да ви е вкусно!!!
Цитирай

Враца

Мнения: 159
Dodo,понеже съм разсеяна,забравих за лука,дафиновият лист и сухият копър и най-важното тази рецепта е без застройка.А да и се слагат 1-2 домата накрая.
Ако въобще си взела рецептата ми впредвид и нещо не ти се е получило-извинявай!!! Sad  Mad  Sad
Цитирай

Sofia

Мнения: 4 057
Здравей Юци Smile
Не се тревожи, аз вече бях сложила основните неща преди още да ми пишеш, така че стана по друга рецепта моята супа.
И понеже стана супер вкусна/ и застройката не ми се пресече даже!/ ще си позволя да ви я напиша тук Smile
Значи първо сложих един килограм измита и нарязана агнешка плешка да се вари в студена вода със сол. Сложих едно купче масло.
Когато вече месото беше почти сварено нарязах вътре една връзка пресен чесън и една връзка пресен лук. Оставих да поври още малко с лука, след което сложих половин чаша ориз вътре. Когато оризът се свари добавих една връзка пресен джоджен и една връзка пресен копър. Отделно направих застройката - два жълтъка Twisted Evil , малко повече от половин кофичка кисело мляко и две супени лъжици брашно. Долях  в тенджерата, бърках докато кипне, оставих да покипи 10ина минути и свалих.
Стана превъзходна ! И е супер бърза също така Very Happy / по прицип лука се запържва на запръжка, но понеже аз не готвя със запръжки, я направих по този начин/
Цитирай

The new Earth

Мнения: 1 935
Поздрави за хубавата супа и най-вече за застройката Wink Да  си я хапнете сладко,сладко Very Happy
Цитирай

Враца

Мнения: 159
Звучи наистина прекрасно,с толкова много зелении.Наистина ме заинтригува и сигурно скоро и аз ще си я сготвя.
Виж какво стана,вместо аз да ти помогна,ми помагаш ти Laughing  Laughing  Laughing
благодаря за рецептата,ще обера точките с нея  7uu   7uu   7uu
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 108
Мммм,  мойта е почти като на Додо ! Smile

 Arrow 1 агнешки дроб
 Arrow  1/2 ч.ч. ориз
 Arrow 1 вр. зелен лук
 Arrow магданоз
 Arrow джоджен
 Arrow 1 яйце - разбъркано се сипва през цетка в горещата супа ,  за да се пресече ( това разбира се е по желание ) .  Very Happy
Цитирай


Мнения: 1 533
Ама че страхотна идея ми даде какво да сготвя thumbsup Имам едни агнешки дреболии във фризера, бях ги забравила.

Ама да ме извиняват в къщи, като ми свърши зелевата супа, тогава ще им я сготвя, че пред агнешка супа съм с омекнали капачки направо и за диети не ща и да чуя! Rolling Eyes
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.