Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Portugalia

Мнения: 1 062
Правя го по няколко начина но никога не става като по ресторантите например.Или едно време като в стола на училище ooooh!
Споделете как го правите вие................
Цитирай

София

Мнения: 1 946
Обикновено сварявам свинското месо.След това задушавам една глава лук и прибавям нарязаните картофи.Може да добавя домати и червен пипер.В друг случай прибягвам до запичането на гозбата във фурната.
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 116
Незная какво точно имаш предвид, но аз така:

Месото сварявам за 20 мин.
Запържвам моркови( но не винаги слагам), след малко лук....и след още малко месото, нарязано на хапки, запържвам го за кратко, подправям с червен пипер, добавям картофите, нарязани на колеца, наливам от бульона на месото, слагам черен пипер на зърна, посолявм и варя още 20 мин, като 10мин. преди края добавям домати или дом. пюре (каквото имам в момента) инакрая сгъстявам леко с брашно или нишесте. bowuu
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Слагам всичко сурово в глинен гювеч - свинското, картофи, лук, моркови, домати, малко вода. Пускам го на 250 градуса за 2 часа и 30 мин и ела да видиш дали остава нещо........
Цитирай

Пловдив

Мнения: 257
Как изглежда по ресторантите  Rolling Eyes Никога не съм виждала  Embarassed ,хем съм работила в ресторамнт Thinking Аз последно го правих на котлона със сметана.Стана вкусно Laughing
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Слагам всичко сурово в глинен гювеч - свинското, картофи, лук, моркови, домати, малко вода. Пускам го на 250 градуса за 2 часа и 30 мин и ела да видиш дали остава нещо........

 Peace Това е истината! И аз така го пригтвям, няма грешка Crazy!
Цитирай

София

Мнения: 431
Слагам всичко сурово в глинен гювеч - свинското, картофи, лук, моркови, домати, малко вода. Пускам го на 250 градуса за 2 часа и 30 мин и ела да видиш дали остава нещо........

И аз така го правя , вкъщи повече го харесват приготвено по този начин а и за мен е по лесно  Laughing слагам всичко в гювеча и бух във фурната  35
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.