Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 ноем. 2006, 20:27 ч.

свинско с картофи?

  • 15 975
  • 6
  •   1
Отговори
  • Portugalia
  • Мнения: 1 087
Правя го по няколко начина но никога не става като по ресторантите например.Или едно време като в стола на училище ooooh!
Споделете как го правите вие................

# 1
  • София
  • Мнения: 1 947
Обикновено сварявам свинското месо.След това задушавам една глава лук и прибавям нарязаните картофи.Може да добавя домати и червен пипер.В друг случай прибягвам до запичането на гозбата във фурната.

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 11 726
Незная какво точно имаш предвид, но аз така:

Месото сварявам за 20 мин.
Запържвам моркови( но не винаги слагам), след малко лук....и след още малко месото, нарязано на хапки, запържвам го за кратко, подправям с червен пипер, добавям картофите, нарязани на колеца, наливам от бульона на месото, слагам черен пипер на зърна, посолявм и варя още 20 мин, като 10мин. преди края добавям домати или дом. пюре (каквото имам в момента) инакрая сгъстявам леко с брашно или нишесте. bowuu

# 3
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 267
Слагам всичко сурово в глинен гювеч - свинското, картофи, лук, моркови, домати, малко вода. Пускам го на 250 градуса за 2 часа и 30 мин и ела да видиш дали остава нещо........

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 257
Как изглежда по ресторантите  Rolling Eyes Никога не съм виждала  Embarassed ,хем съм работила в ресторамнт Thinking Аз последно го правих на котлона със сметана.Стана вкусно Laughing

# 5
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Слагам всичко сурово в глинен гювеч - свинското, картофи, лук, моркови, домати, малко вода. Пускам го на 250 градуса за 2 часа и 30 мин и ела да видиш дали остава нещо........

 Peace Това е истината! И аз така го пригтвям, няма грешка Crazy!

# 6
  • София
  • Мнения: 431
Слагам всичко сурово в глинен гювеч - свинското, картофи, лук, моркови, домати, малко вода. Пускам го на 250 градуса за 2 часа и 30 мин и ела да видиш дали остава нещо........

И аз така го правя , вкъщи повече го харесват приготвено по този начин а и за мен е по лесно  Laughing слагам всичко в гювеча и бух във фурната  Joy



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт