Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Рибена чорба

  • 5 ноем. 2006, 17:30 ч.
  • Преглеждания  3 437  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 6 461
Прави ли се застройка на рибената чорба.И АКО СЕ ПРАВИ КАКВА? newsm78

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 415
Не,никога не правя,а и по рецептурниците не съм срещала рибена чорба със застройка.  chef  bouquet

# 2
  • дето и гарга не каца
  • Мнения: 450
Аз правя с яйце и оцет.Видях рецептата в един кулинарен вестник Peace

# 3
  • преди Бургас - сега София
  • Мнения: 221
Аз правя с яйце и оцет. Peace

и аз

# 4
  • gatorland
  • Мнения: 3 478
Само бистра Peace

# 5
  • София
  • Мнения: 21 702
Не се прави, трябва да е бистра по принцип, но си е въпрос на вкус

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт