Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 ноем. 2006, 08:13 ч.
  • Преглеждания  14 506  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 65
Утре ще имам гости,и мисля да правя панирани пилешки дробчета.Някоя мама би ли ме посъветвала как да ги направя за да не станат сухи и панировката да е хубава,абе общо взето да са като на заведение. Laughing

Реклама
# 1
  • Sofia
  • Мнения: 11 629
За панировката:
белтъци + бира/газ. вода + брашно( в което пък може да има и червен п-р)
......или брашно(+ червен п-р по желание), яйце, галета/цар.брашно
......или брашно/цар. брашно(+червен п-р по желание), яйце, корнфлейкс/карт. люспи....,
 като с вторите два варианта ще са по- сухи дробчетата според мен.

# 2
  • Мнения: 63
Брашно+яйце,после в галета и бам в тигана  chef
Но да не са сурови,а преди това ги топни във вряла вода,докато си променят цвета.По този начин поемат малко вода и после при пърженето не стават сухи PeaceПосле ги поръсваш с подпрваки/черен пипер,къри,чубрица,сол/,панировката и после пържене Simple Smile
След като са готови,слагаш отгоре резенчета лимон  ideauu
Надява се да съм ти помогнала cook

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 65
благодаря ви много момичета Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт