Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На една звезда

Мнения: 4 453
Ще ви предложа нещо много вкусно за зимните романтични вечери.  Wink
Продукти:500 гр. свинско месо (може да се замени с пилешко)
                           2 големи глави лук
                           1/2 буркан кисели краставички
                           1/2 буркан червени чушки
                           1 чаша сок от киселите краставички
                           1 чаша доматен сок
                           червен пипер
                           черен пипер
                           сол
Месото, киселите краставички и чушките нарязваме на лентички, лука на полумесеци.
Запържваме месото в малко олио. Прибавяме лука, киселите краставици и чушките. Като се позадушат добавяме доматения сок и сока от киселите краставички и подправяме с червения и черния пипер и сол, ако има нужда. Оставяме да ври на котлона докато месото стане готово.
Да ви е сладко! Very Happy Манджичката върви с чаша червено винце. newsm40
Цитирай


Мнения: 286
Много е вкусно,но аз го наричам кавърма.Съставките без сока от краставичките са същите!:)
Цитирай


Мнения: 239
Не става киселко, казваш. Ще го пробвам. Само дето в момента нямам червени чушки, а имам зелени.
Цитирай

На една звезда

Мнения: 4 453
И със зелени става. Ако се притесняваш, че ще ти е киселко, не слагай сока от краставичките.
Да, напомня на кавърма наистина.
Цитирай


Мнения: 239
Ок
На мен не ми напомня на кавърма, но аз я правя с моркови и гъбки, не слагам кис. краставички и чушки и сигурно за това.
Утре мисля да направя твоето Тапаняки, но се чудя нещо за гарнитурка ще трябва - в смисъл картофки, а?  newsm78
Цитирай

На една звезда

Мнения: 4 453
Картофките за гарнитура са добра идея Peace
Цитирай


Мнения: 239
Уф, не мога да смогна да напиша, че още вчера го сготвих Тапаняки-то и останахме много доволни от резултата. Аз го направих в тенджерата под налягане за по-бързо. Картофки пропуснах този път - трябваше да се излиза на разходка. Mr. Green Но пък имаше за топкане ...ммм... и доста филийки отидоха ...
Благодаря за рецептата, Мари_анка!!!
Цитирай


Мнения: 811
Рецептата звучи страхотно!!! Ммм, утре това ще готвя   chef
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Рецептата звучи страхотно!!! Ммм, утре това ще готвя   chef
И на мен ми се дояде като чета........... ooooh!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.