Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Там...

Мнения: 522
Мами кулинарки,малко идиотско ама  Praynig кожете как се приготвя тая гъбена каша,че мъжо си я поръча/майка му правела Twisted Evil/ ама аз като не ям гъби и незнам и как се приготвя newsm78.Та ще почвам да я правя ама незнам как 35.
Цитирай

Варна

Мнения: 595
Аз я правя така:Запържвам 1 тарелка гъби нарязани на дребно с и глава лук.Добавям4-5 лъжици брашно.Когато и то се позапържи до златисто заливам с топла вода по малко до получаването на не много гъста каша.Добавям кубче бульон и оставям да ври на бавен огън 10-15 мин.При сервиране слагам черен пипер и сметанка по желание.  chef
Цитирай

Там...

Мнения: 522
Мерси мила!То не било ник`ва философия ама на
 smile3555.
Цитирай


Мнения: 1 351
Аз я правих вчера така:запържих малко праз,главичка лук и 2-3 моркова нарязани на много ситно(може и без тях), добавям гъбите измити и нарязани, добавям малко вода, червен пипер и оставям да се задушат.Слагам чесън на скилидки нарязани наситно, 2 лъжици брашно размивам в студена вода и добавям.Като се сгъсти слагам дафинов лист,чубрица,черен пипер(подправките са по желание).Това е! Peace
Цитирай

дето и гарга не каца

Мнения: 450
Аз я правя така:Запържвам 1 тарелка гъби нарязани на дребно с и глава лук.Добавям4-5 лъжици брашно.Когато и то се позапържи до златисто заливам с топла вода по малко до получаването на не много гъста каша.Добавям кубче бульон и оставям да ври на бавен огън 10-15 мин.При сервиране слагам черен пипер и сметанка по желание.  chef
Аз я правя по същия начин.Мъжът ми я обожава Peace А в моята порция си слагам натрошено сирене. Laughing
Цитирай

Графството

Мнения: 186
Аз я правя така:Запържвам 1 тарелка гъби нарязани на дребно с и глава лук.Добавям4-5 лъжици брашно.Когато и то се позапържи до златисто заливам с топла вода по малко до получаването на не много гъста каша.Добавям кубче бульон и оставям да ври на бавен огън 10-15 мин.

И аз я правя така, но накрая освен черен пипер слагам и пресен магданоз.
Цитирай
И аз сега се чудя как да я правя, но благодаря за идеите. Peace  chef  chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.