Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!



запомни ме Забравена парола Активация на акаунт





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma



1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-5 от 5 отговора
Има ли тънкости в приготвянето им и какви са те? Веднъж пробвах нищо не стана, защото те не можаха да се изпържат а направо се варяха понеже в тях имаше много вода. Интересува ме конкретно кипвате ли ги във вряла вода, или ги слагате да заврят в студена вода и въобще как ги приготвяте да станат вкуснички? Какви подправки слагате?
Цитирай


Здравей!
Няма никаква философия в приготвянето на пържени дробчета.
Неприятното е обаче, че много пръскат!

Важното е добре да се изцедят от водата. Предполагам, че знаеш как. След това хубаво се овалват в брашно и се пържат. Това е.
Аз ги подправям единствено със сол, но в зависимост от вкуса може и друго да добавиш.

Успех ти желая!
 chef
Цитирай


Потопи ги за 30 минути в прясно мляко,отцеждаш добре,овалваш в галета с подправки,които обичаш и си ги пържиш,но трябва съвсем леко,защото в противен случай ще станат твърди.Аз обърквам галенцата със сол и черен пипер,а панякога добавям и подправка за пиле-стават чуднички!
Цитирай


Темата е точно за мен. Обичаме дробчета, но не мога да ги приготвям, не и пържени.  Embarassed Винаги ми се разкашкват. Колкото и да се старая, накрая се получава нещо като каша... Някой може ли да даде идея защо? newsm78
Цитирай


Защо не пробвате печени, хем по- здравословно пък и на вкус не отстъпват на пържените, напротив...аз ги слагам в йената само с масло- повечко и малко сол, похлупвам и пека, като по някое време махам капака да придобият хубав цвят и като са готови си досоляваме на вкус.
Цитирай


Мерси за идейките, звучат добре, но като че ли ще се възползвам от идейката на Морена, хем е по-лесно за изпълнение!
Цитирай


1-5 от 5 отговора