Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 ноем. 2006, 11:01 ч.
  • Преглеждания  1 361  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 78
дали някой знае как се прави ризото в кафе марая. лигите ми капят само като се сетя...

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 578
жълто е най-вероятно защото има къри...иначе не съм го хапвала  Rolling Eyes

# 2
  • София
  • Мнения: 503
Работех в един хотел /Мария Луиза/ на същите собственици  Grinning Тайната на жълтия цвят е в  шафрана. Слагат и малко сметана и бая пържат ориза - това е

# 3
  • Варна
  • Мнения: 196
Работех в един хотел /Мария Луиза/ на същите собственици  Grinning Тайната на жълтия цвят е в  шафрана. Слагат и малко сметана и бая пържат ориза - това е
newsm10 и добавка - шафрана предварително се накисва в малко топла вода!

# 4
  • Мнения: 1 349
Е как се накисва? То е на прах  newsm78

# 5
  • Варна
  • Мнения: 196
Ако е на прах не се накисва - но то е ужасно скъпо. Има по- евтин вариант,като на конци стои - то се накисва, за да си пусне по- добре цвета.

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 14:06 от силвър

# 6
  • по пътеката
  • Мнения: 3 101
да, шафранът е скъп, но си има заместител- куркумата, слага се на върха на ножа, так, 4е не идва  прекалено разхищение! тука слагат по много и ние с линда не го ядем, идва много силна подправката!но за мене  много добре  се допълва ориза със стафиди, като за инфо оризът се прави на пара, а не в тенджера с малки месца разли4но месо, може и зелен4уци!то4но един 4ас време!

# 7
  • Мнения: 78
мерси много за отговорите. изобщо не се бях сетила за шафран

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт