Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 78
дали някой знае как се прави ризото в кафе марая. лигите ми капят само като се сетя...
Цитирай

София

Мнения: 578
жълто е най-вероятно защото има къри...иначе не съм го хапвала  Rolling Eyes
Цитирай

София

Мнения: 503
Работех в един хотел /Мария Луиза/ на същите собственици  Very Happy Тайната на жълтия цвят е в  шафрана. Слагат и малко сметана и бая пържат ориза - това е
Цитирай

Варна

Мнения: 196
Работех в един хотел /Мария Луиза/ на същите собственици  Very Happy Тайната на жълтия цвят е в  шафрана. Слагат и малко сметана и бая пържат ориза - това е
newsm10 и добавка - шафрана предварително се накисва в малко топла вода!
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Е как се накисва? То е на прах  newsm78
Цитирай

Варна

Мнения: 196
Ако е на прах не се накисва - но то е ужасно скъпо. Има по- евтин вариант,като на конци стои - то се накисва, за да си пусне по- добре цвета.
« Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 14:06 от силвър »
Цитирай

по пътеката

Мнения: 3 087
да, шафранът е скъп, но си има заместител- куркумата, слага се на върха на ножа, так, 4е не идва  прекалено разхищение! тука слагат по много и ние с линда не го ядем, идва много силна подправката!но за мене  много добре  се допълва ориза със стафиди, като за инфо оризът се прави на пара, а не в тенджера с малки месца разли4но месо, може и зелен4уци!то4но един 4ас време!
Цитирай


Мнения: 78
мерси много за отговорите. изобщо не се бях сетила за шафран
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.