Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: Свободно време и интереси >> На пазар >> Тема: Магазини със стоки за бебета и мами в гр. Бургас
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 ... 13  Всички Надолу Изпрати темата Изпечатай увеличи намали
Автор Тема: Магазини със стоки за бебета и мами в гр. Бургас  (Прочетена 37642 пъти)
zajka
Ентусиаст
*

Публикации: 450

Местожителство:
Вече сред любими хора

« #45 Съб., 27 Септ. 2008, 19:18 »

Обувчици има в Търговският център на Кирил и Методий Peace
bissera
Потребител
**

Публикации: 665

Всяко дете е отделна вселена.

Местожителство:
Бургас

« #46 Съб., 27 Септ. 2008, 21:27 »

Благодаря ви. bouquet В Geox не съм виждала обувки за прохождане, но може и да има. Ще погледна. Мерси за напомнянето. Wink

ven_j
Ентусиаст
*

Публикации: 333

Местожителство:
Бургас

« #47 Нед., 28 Септ. 2008, 23:19 »

А къде се намира Geox и на каква цена са горе долу обувките за прохождане
 Thinking

slavita
Новак

Публикации: 26

« #48 Пон., 29 Септ. 2008, 08:06 »

магазини на Geox има на Александровска,почти до гарата и на Богориди преди дюнерите,незная като номера как се водят,а за цените не съм сигурна,те имат и намаления,но можеш да провериш,обувките са много хубави,аз съм доволна,от години обувам детето си от там Peace
ven_j
Ентусиаст
*

Публикации: 333

Местожителство:
Бургас

« #49 Пон., 29 Септ. 2008, 09:05 »

благодаря bouquet

JanaBurgas
Гост
« #50 Съб., 04 Окт. 2008, 16:47 »

Хубави ботички има в магазин Amigo до подлеза на операта. Незнаех че има магазин на Mayoral в Бургас.
VaninaS
Гост
« #51 Съб., 04 Окт. 2008, 16:55 »

www.Mayoral.com
Menina
Потребител
**

Публикации: 1 676

Местожителство:
На морето!

« #52 Нед., 05 Окт. 2008, 13:32 »

Аз купих на малкия маратонки на Фишър прайс, от Хипо ленд, мн са сладки и са лесни за обуване.

Donna13
Новак

Публикации: 47

Местожителство:
Burgas

« #53 Вт., 07 Окт. 2008, 15:49 »

Здравейте момичета, някой знае ли къде изместиха магазин кокодрило, имаше някои хубави неща там ама вече продават други работи. А за  Аладин, март месец имаше страхотни роклички на Mayoral, но преди седмица две като влязох в аладин нямаше нищо на Mayoral и изобщо нищо хубаво.
В бенетон има понякога хубави детски дрешки на добри цени.
11111
Гост
« #54 Пет., 17 Окт. 2008, 19:30 »

Здарвейте мамчета!
Имам едно въпросче Wink
В интернет намерих ето това http://family-bg.com/catX_226.htm ,и искам да знам дали някой не го е виждал да се продава в град Бургас,в някое бебешко магазинче ...  Smile
dely
мама на малка сладурана
Ентусиаст
*

Публикации: 156

Местожителство:
Burgas

« #55 Съб., 18 Окт. 2008, 00:13 »

Здарвейте мамчета!
Имам едно въпросче Wink
В интернет намерих ето това http://family-bg.com/catX_226.htm ,и искам да знам дали някой не го е виждал да се продава в град Бургас,в някое бебешко магазинче ...  Smile

миналия месец купих такава рамка за снимка и отпечатък от магазин делфин!

Рибката
Ентусиаст
*

Публикации: 313

-изядена!

Местожителство:
Бургас

« #56 Съб., 18 Окт. 2008, 11:20 »

Кокодрило се намира на Александровска след Альошата ( посока стоматологията) в едно малко базарче, пада се точно срещу магазина за шапки до Калогерата. Магазиньт не е преместен, стария го затвориха.

11111
Гост
« #57 Нед., 19 Окт. 2008, 12:01 »

Кокодрило се намира на Александровска след Альошата ( посока стоматологията) в едно малко базарче, пада се точно срещу магазина за шапки до Калогерата. Магазиньт не е преместен, стария го затвориха.

Благодаря мила!Още утре отивам да проверя какво им е останало Wink
11111
Гост
« #58 Нед., 19 Окт. 2008, 12:03 »

Здарвейте мамчета!
Имам едно въпросче Wink

миналия месец купих такава рамка за снимка и отпечатък от магазин делфин!

Блгаодаря и на тебе мамче Wink .... дано има това което търся.Трябва ми онази с отпечатъка за ръчичка или краченце и с 12-те снимки...от 1-ят до 12-ят месец , дали го  има /..... ще проверя Smile
Благодаря отново  Hug
tania776
Новак

Публикации: 12

Местожителство:
Бургас

« #59 Ср., 03 Дек. 2008, 18:13 »

Скоро отвориха бебшко детски магазин за дрешки до стоматологията (пресечката под нея) ,но нещо не ми е по джоба -въпреки че има неща ,които си заслужават Smile
А на Чиполино продукти има и на Тоболино ( до Краснодар)!

И аз го открих тоя магазин под Стоматологията, Вип Кидс , много съм доволна от обслужването, момичетата са близначки, много мили и малката много се забавлява с тях докато разглеждах  Laughing ...  А дрешките са интересни, има много сладурски на разни английски марки и като за качеството си хич не ми се видяха скъпи, а имаха и промоция. Има и хубаво бельо на Дисни и пижамки. Заслужава си да се посети  Peace със средно пълен портфейл също Laughing

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 ... 13  Всички Нагоре Изпрати темата Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: Свободно време и интереси >> На пазар >> Тема: Магазини със стоки за бебета и мами в гр. Бургас

Отиди на: