Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 ноем. 2006, 18:32 ч.
  • Преглеждания  5 774  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 828
Решила съм да приготвя, нещо което не съм правила досега. Помагайте с идеи как се приготвят тези виенски шницели.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 8 391
А от какво друго да са шницелите щом са свински освен от месо? Sunglasses

Виенския шницел се прави така: Котлетите се начукват (много хитра идея е да се поставят в пликче и след това да се начукат, така не пръска из цялата кухня Peace) и се наръсват с черен пипер и сол. Панират се в брашно, яйца и галета и се пържат в сгорещена мазнина. Сервират се върху канапе от пържени картофи и отгоре се поставя бучка масло и магданоз. Дати е вкусно!

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 828
Няма ли опасност да останат жилави?

# 3
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 251
И аз ги правя като Lady Charm - не, не стават жилави, много са вкусни

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт