Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 ноем. 2006, 10:35 ч.
  • Преглеждания  1 428  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
привет на всички кулинари
снощи бяхме на един ресторант и хапнахме панирани кашкавалчета и пил.хапки
бяха страхотни това което ме учуди беше панировката стоеше като на люспи на мен ми заприлича на картофено пюре
дали е възможно или аз нещо бъркам
ще се радвам ако споделите и как става такъв вид панировка 

Реклама
# 1
панировкат е с мюсли
правят се и торти с нея

# 2
а забравих да попитам за пил.хапки чувала съм че се киснат в пр.мляко за да са по сочни така ли е или в друго

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 11:03 от lilianeva

# 3
  • София
  • Мнения: 975
Права си , панировката може да е картофено пюре, с корнфлекс стават по-рошави. Могат да се накисват и в прясно мляко или марината с подправки и соев сос или горчица, според вкуса

# 4
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Да има панировка и с картофени люспи. Може да прочетеш повече тук как го прави pep-4о: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=485.msg3442#msg3442!

Иначе е добре да се знае, че използването на мляко(прясно или кисело) и алкохол в маринадите за месото, помага то да стане по-крехко. Така че, смело киснете месото в някой от трите варианта!  Peace

# 5
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 251
Подкрепям Natalyna, панировката на pep-4o с картофени люспи е супер!  Peace

# 6
  • Мнения: 5 291
Само като купвате картофено пюре - внимавайте да е на люспи - има такова на прах и със сметана - за него имам сведения, че не става  Grinning

# 7
благодаря на всички смело ще действам

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт