Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
привет на всички кулинари
снощи бяхме на един ресторант и хапнахме панирани кашкавалчета и пил.хапки
бяха страхотни това което ме учуди беше панировката стоеше като на люспи на мен ми заприлича на картофено пюре
дали е възможно или аз нещо бъркам
ще се радвам ако споделите и как става такъв вид панировка 
Цитирай
панировкат е с мюсли
правят се и торти с нея
Цитирай
а забравих да попитам за пил.хапки чувала съм че се киснат в пр.мляко за да са по сочни така ли е или в друго
« Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 11:03 от lilianeva »
Цитирай

София

Мнения: 975
Права си , панировката може да е картофено пюре, с корнфлекс стават по-рошави. Могат да се накисват и в прясно мляко или марината с подправки и соев сос или горчица, според вкуса
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Да има панировка и с картофени люспи. Може да прочетеш повече тук как го прави pep-4о: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=485.msg3442#msg3442!

Иначе е добре да се знае, че използването на мляко(прясно или кисело) и алкохол в маринадите за месото, помага то да стане по-крехко. Така че, смело киснете месото в някой от трите варианта!  Peace
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Подкрепям Natalyna, панировката на pep-4o с картофени люспи е супер!  Peace
Цитирай


Мнения: 4 735
Само като купвате картофено пюре - внимавайте да е на люспи - има такова на прах и със сметана - за него имам сведения, че не става  Very Happy
Цитирай
благодаря на всички смело ще действам
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.