Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора

Варна

Мнения: 434
Здравейте,
искам да випитам как да добавя пиперка в пюрето от картоф в смисъл да я сваря ли и да я обеля и да я пасирам или нещо друго?
Цитирай

София

Мнения: 2 199
Защо не пробваш първо да я опечеш, защото ако трябва да я вариш много време ще ти трябва.
Цитирай

София

Мнения: 11 060
Нарязана на по-едри парчета чушка слагах да се вари с другите зеленчуци. Като омекне я вадех, отделях люспата и връщах обратно. След това пасирах заедно с останалите зеленчуци.
 
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Слагах чушката заедно с другите зеленчуци, не съм я белила, после всичко пасирах и бебчо си хапваше с кеф!  Very Happy
Цитирай

Бургас

Мнения: 997
Майка ми като прави лютеница леко сварява чушките и те много лесно се белят
Цитирай

Варна/София

Мнения: 1 761
Нарязана на по-едри парчета чушка слагах да се вари с другите зеленчуци. Като омекне я вадех, отделях люспата и връщах обратно. След това пасирах заедно с останалите зеленчуци.
 
И аз така го правех Peace
Цитирай

Бургас

Мнения: 9 206
Аз пека чушките и след това ги пасирам,но и със сваряване ще стане.Струва ми се обаче,че люспата е препоръчително да се махне.
Цитирай

пред компютъра

Мнения: 3 042
Нарязана на по-едри парчета чушка слагах да се вари с другите зеленчуци. Като омекне я вадех, отделях люспата и връщах обратно. След това пасирах заедно с останалите зеленчуци.
 
Peace

и аз така правя, но понеже Злати вече е голям не пасирам, а нарязвам чушката на ситно след като я обеля.
Цитирай

София

Мнения: 5 293
Аз вара /или права на пара/ по-голямо количество чушки, когато са добре сварени люспата се бели лесно, после слагам заедно с другите сварени зеленчуци в пликчета и замръзявам. Но е хубаво чушката да се бели, поне така ни каза педито, а и много други майки.
Цитирай

Varna

Мнения: 1 436
Явно само аз не я беля, варя, пасирам и давам  Blush
Цитирай

наоколо

Мнения: 532
Може и по двата начина: първо да я опечеш и обелиш  и после си я пасираш с картофа или я вариш срязана на 2-3 големи парчета и после с лъжица или нож си отделяш вътрешността и си пасираш с картофа или др. зеленчук.
Цитирай

Старата столица

Мнения: 5 363
Слагах чушката заедно с другите зеленчуци, не съм я белила, после всичко пасирах и бебчо си хапваше с кеф!  Very Happy
И аз така,не съм я белила.
Цитирай

Atlanta ,USA

Мнения: 2 849
Явно само аз не я беля, варя, пасирам и давам  Blush
Не си само ти . Peace
Цитирай
Аз съм правила и двата варианта - и печена и сварена, но задължително беля. Моето момиче предпочита печения вариант. Ако вариш директно слагаш към другите зеленчуци, белиш и пасираш.
Цитирай

Плевен

Мнения: 4 997
 Аз първо я пека,беля, а после и варя. Пасирам и слагам към картофа.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора