Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 11 ноем. 2006, 14:47 ч.
  • Преглеждания  1 460  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 100
Как мислите ,дали ако настържа топ.сирене в малко кис.мляко и го разпределя върху всяка пържола ,ще стане нещо,защото ще сервирам в дълбока купа и не всеки ще може да се добере до соса на дъното. Дали е необходимо да задуша предварително месото с фолио и чак тогава да покрия със сиренето ?Дано се отзовете ,че бая съм се притеснила  Sad

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 937
Ох, аз не разбрах как всъщност искаш да ги направиш? В тава, в тиган???
Аз ги правя в йена с топ сирене и други неща. Няма проблем.

# 2
  • Мнения: 2 938
аз съм правила пържоли в тава и 10 минути преди да ги извадя разпределям топеното сирене отгоре,леко се запича и готово   chef

# 3
  • София
  • Мнения: 1 455
Точно си мислех тези дни да ви пусна една страхотна рецепта с пържоли,топено сирене,заквасена сметана и прясно мляко.Става ....божествено.Може да ги сложиш в иена или в дълбок тиган на котлона.По вкусно е във фурната разбира се! Peace Слагаш пържолките,заквасената сметана,топеното сирене и добавяш два пръста прясно мляко,понякога слагам и гъби и печеш.За гарнитура много върви сварен ориз.  Същото можеш да го направиш и с долно бутче.  Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт