Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 ноем. 2006, 20:18 ч.

Ипотечен кредит без доказване на доход-къде...

 • 5 854
 • 11
 •   1
Отговори
 • Мнения: 120
Здравейте някой взимал ли е ипотечен кредит без доказване на доход...бихте ли  ме ориентирали има ли някъде и каквото се сетите,че ще ми е полезно...  bouquet

# 1
 • Мнения: 1 002
не съм взимала , но е възможно , само че лихвения процент е доста по-висок - около 14-15 %
почваш да обикаляш банките и да питаш инспекторите .

# 2
 • Outside the Matrix
 • Мнения: 1 581
Биохим дават такива кредити, само че с 200% обезпечение. Мисля, че и в Прокредит е възможно, при зверска лихва.

# 3
 • Мнения: 97
Обърни се към кредитен посредник. Той е лицето, което работи с няколко банки и ще те ориентира най-добре. Всичко друго е на късмет и много загуба на време.

# 4
 • Стара Загора
 • Мнения: 1 650
Всички дават... На изключително дървена лихва...

# 5
 • Мнения: 97
Всички дават... На изключително дървена лихва...
Това важи за всички кредити, независимо дали са с доказване на доход или не, но това е друга тема, май...

# 6
препоръчвам ти Райфайзен банк, понеже там лихвата е най-ниска - 12%

# 7
 • Мнения: 97
препоръчвам ти Райфайзен банк, понеже там лихвата е най-ниска - 12%
Лихвата не е от чак такова значение. Важни са общите разходи по обслужване на кредита: годишна такса за обслужване, застраховки, такси по ипотеки, такси за предсрочно погасяване и т.н. Затова има калкулатор за Годишен процент на разходите, чрез който сравнително точно може да се сравнят различни кредитни предложения, но пак повтарям най-точната информация може да даде кредитния посредник, той си получава комисионна от банката за свършена работа и затова има изгода клиентът да вземе заема.

В случая, обаче, въпросът не е къде е най-изгодно да се вземе кредит, а ОТКЪДЕ да се вземе БЕЗ доказване на доходи. Не съм чувал Райфайзен да отпускат кредити без доказване на доход.

# 8
 • Мнения: 120
Да без доказване на доход ме интересува, защото майчинските надали важат...

# 9
Съвсем наскоро теглихме такъв. От Пиреос банк. Просто до този момент тази банка предложи най-добри условия. Кредитът ни е в евро, а лихвата е 8,4%. Тук обаче един познат ни светна в една тънкост. Значи условията са, че пъвите 6 месеца плащаме 2% лиха, говоря за промоционален, а не гратисен. Тъй като очаквам всеки момент да започна работа, той ни посъветва след 6 месец да преобразуваме кредита от $без доказване на доходи$ В $с доказване на доходи$. Доколкото розбрах и тук като навсякъде другаде има доста вратичи.
Абе най-добре влез на този адрес и си избери сама. Ще можеш подробно да видиш и таксите по обслужването и другите разходи.  период.http://infokredit.netinfo.bg/MortgageOffers/index.html
Между другото наскоро разбрах, че и ДСК давали доста изгодни заеми при тези условия, а и таксите им били доста по-ниски.

# 10
 • Мнения: 97
Колкото ще се информираш на този адрес, толкова може и да пропуснеш. Целта на кредитния посредник е да даде квалифицирана инфомация на потребителя и тои знае всички разходи свързани с кредита. От един сайт, колкото и информативен да е той, не можеш да получиш всичката информация, от банката - още по-малко Wink.

# 11
Ние взехме също от банка ДСК, без доказване на доход. Лихвата наистина беше висока, но таксите не чак толкова. Там наистина не искат да им докажеш доход, все пак някой трябва да работи на трудов договор от двамата съпрузи. После си прехвърлихме кредита в Райфайзенбанк с доказване на доход, защото имахме тази възможност и там условията наистина бяха изгодни. Разбира се, платихме на ДСК една сумичка пари за предсрочно погасяване, но в сравнение с парите за голямата лихва тази сума беше нищо, около 3000 лв. А лихвата ни в Райфайзен е около 7 %.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт