Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 238
Едни ловджии отстреляли сърна и дали на мъжа ми към 3 кг. месо. Сега се чудя как да го приготя. Идеи?
Цитирай


Мнения: 4 748
месото е сухо и се готви  като телешко - със зеленчуци - грах, картофи, зелен боб; нещо задушено - лук, гъби и сметана/топено/пушено сирене.
Цитирай


Мнения: 238
А трябва ли някаква специална обработка защото е дивеч? Да се кисне предварително или нещо такова?
Цитирай


Мнения: 4 748
може да го накиснеш във вода и оцет за два-три часа, но не непременно.
Нали е изследвано  newsm78
Цитирай


Мнения: 238
Изследвано е, да.
Цитирай

gatorland

Мнения: 3 478
Аз го кисна сърнешкото винаги. Готвя го като телешко, но определено го предпочитам сушено ( на наденички или овкусени парченца (джърки), имаме сушилник за такива).
Цитирай

софия

Мнения: 166
Аз меля всичко диво и на наденички/сега висят на терасата/.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.