Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 ноем. 2006, 15:14 ч.

Как да сготвя месо от сърна?

  • 1 675
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 238
Едни ловджии отстреляли сърна и дали на мъжа ми към 3 кг. месо. Сега се чудя как да го приготя. Идеи?

# 1
  • Мнения: 5 604
месото е сухо и се готви  като телешко - със зеленчуци - грах, картофи, зелен боб; нещо задушено - лук, гъби и сметана/топено/пушено сирене.

# 2
  • Мнения: 238
А трябва ли някаква специална обработка защото е дивеч? Да се кисне предварително или нещо такова?

# 3
  • Мнения: 5 604
може да го накиснеш във вода и оцет за два-три часа, но не непременно.
Нали е изследвано  newsm78

# 4
  • Мнения: 238
Изследвано е, да.

# 5
  • gatorland
  • Мнения: 3 478
Аз го кисна сърнешкото винаги. Готвя го като телешко, но определено го предпочитам сушено ( на наденички или овкусени парченца (джърки), имаме сушилник за такива).

# 6
  • софия
  • Мнения: 166
Аз меля всичко диво и на наденички/сега висят на терасата/.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт