Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

в страната на чудесата

Мнения: 1 768
Здравейте,
Мъжа ми скоро ми подари уред наре4ен раклет.Но не zнам ни една рецепта zа това.Може ли да ми дадете идеи как и какво се пригатвя в тоЗи уред?
Благодаря ви предварително. Hug
Цитирай

в страната на чудесата

Мнения: 1 768
http://cgi.ebay.de/Petra-Raclette-RC-12-02-Raclettegrill-mit-8-P … dZ1QQcmdZViewItem
Това представлява моя. Peace
Цитирай


Мнения: 8 577
Може би ТУК ще намериш идеи? newsm78

Ето и още две рецепти.
Цитирай


Мнения: 2 381
Гъби-мариновани, кашкавал, шунка, франзела-нарязана, сварени картофи на колелца, нарязан лук на шайби.Приготвяш по избор, подправяш и печеш в тиганчето  chef
Цитирай
раклета е уред за печене на меса /основно/мариновани и на различни предварително подготвени /сварени и нарязани/продукти.Избора на правене на продуктите си е твой .Може да запечеш предварително мариновани меса и зеленчуци.Да направиш гарнитура от задушени зеленчуци с масло и в същия момент да направиш пържени яйца или нещо такова.Аз много не си падам по това и нещо ми е трудно да му имам доверие,поради простата причина че са много бавни и незадоволителни като краен резултат на продуктите.Но това си е лично мой избор дано да ти хареса и да ти върши работа.  chef
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Ако трябва да сме точни Раклетът е швейцарско ястие, прави се със специален кашкавал, който се поставя в лопатчиците към уреда и се пече пак там. Поднася се с варени картофи. Гарнира се после с кисели краставички, с горчица, кетчуп, по желание. Много тежко ястие е това, миналата година бяхме във Швейцария, като се наядох с него и после ми беше адски тежко. Причината може би е и защото бях във втори месец бременна, сега и да ме накараш не бих яла от това нещо.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
И ние имаме и много си го тачим. Става за всичко отгоре - меса, наденички, кренвирши, зеленчуци всякакви, хляб, абе всичко, дето става за скара или тиган е ок и за раклета.
Отдолу по принцип се стопява специален кашкавал за раклет, има от него безброй разновидности, но не знам какво се предлага в Бг. Става супер и за яйца - разбиваш си ги в една кана с вегета и там каквито подправки искаш и си наливаш, стават супер.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.