Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Sofia

Мнения: 116
Много мъ исрам, но такава рецепта нещо не намирам, а спанака си го обичам. Някой да помогне
РР. " и телешкото се вари, докато се свари " не ми изглежда сериозно  Wink
Цитирай

По света и у нас

Мнения: 1 102
Ами не знам как да го обясня, но месото наистина трябва да е сварено. Затова и така е написано в реептата. Аз лично предварително сварявам телешкото месо и в зависимост от това какво е месото, на какви парчета и т.н. отнема различно време до пълното му сваряване.
Цитирай


Мнения: 1 525
Много мъ исрам, но такава рецепта нещо не намирам, а спанака си го обичам. Някой да помогне
РР. " и телешкото се вари, докато се свари " не ми изглежда сериозно  Wink

имам рецепта на телешка кайма със спанак. ако искаш, ще ти я напиша, а ти можеш да накълцаш месото на ситно и да направиш нещо подобно.

запържваш една средно голяма глава кромид лук и няколко скилидки чесън - всичко накълцано на ситно. добавяш каймата и пържиш като надробяваш, докато пържиш. добавяш малко доматено пюре - 2 с л , черен пипер и сол на вкус. като се запържи добре, прибавяш към 400-450 г накълцан замразен спанак и 2-3 с л изчистен ориз. ако трябва доливаш водичка и всичкото това го запичаш във фурната до готовността на ориза. сервираш с хубаво червено вино. аз го пробвах последния път с младо мерло и беше чудесно.
каймата е 500 г. на масата можеш да сложиш сос от кисело мляко с няколко счукани скилидки чесън, всеки да си полее според вкуса си.
добър апетит!
Цитирай

Sofia

Мнения: 116
Мерси, това ще стане нещо като мусака, ама с ориз и спанак. А за виното - то се подразбира  Hug
рр. Месото го варихме над час и половина  ooooh!  / е гаси го и дедому на телето /
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.