Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

в Tara

Мнения: 3 291
имам един дето много си го уважавам, ама някой път не може да ми се изчисти хубаво. малко под горния ръб от вътрешната страна остава една следа като мазно и лепкаво.
използвате ли грубата част на гъбата? newsm78
Цитирай

Тук-там

Мнения: 983
Понякога използвам групата част, но без много да натискам. Като сложиш вряла вода, малко препарат да престои ще се почисти по-лесно.
Цитирай

Плевен

Мнения: 1 364
Ползвам грубата част на гъбата или Циф, не са  се надраскали  Peace
Цитирай

България Сливен

Мнения: 207
Аз използвам миялна и добре се измиват. Само предварително обирам мазнината с хартия.
Цитирай

между два живота

Мнения: 1 903
Веднага ги накисвам с веро, малко след това много лесно се измива - само с гъбата течен frosch и веро.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Накисвам и мия с вряла вода или пък мушвам в миялната и ми е мирна главата.
Цитирай

Къде- ако не тук,кога-ако не сега..

Мнения: 323
Понякога използвам групата част, но без много да натискам. Като сложиш вряла вода, малко препарат да престои ще се почисти по-лесно.
PeaceИ аз така.
На мен ми остава загоряла мазнина между тигана и пластмасовата част на дръжката,там където има малко метално.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.