Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Наскоро ми се наложи да правя нагревки в ОКРБ. Меко  казано, съм разочарована и наскърбена от отношението там.
Че помещенията са тесни, заради преместването от бившата Ученическа поликлиника в ОКРБ, това е така. НО: На персонала нещо не му се работи. В една кабинка се правят по две процедури едновременно (и то на мъж и жена), отношението към пациентите е: "според Иванчо и кафето" (близки и познати се обслужват с предимство, а останалите си висят и чакат). Както и да е, това се преглъща - нали навсякъде в родната БГ положението е сходно и като че ли свикнахме с него.
Кое ме вбеси обаче: НАКАРАХА МЕ САМА ДА СИ ВЪРТЯ УЛТРАЗВУК!!! Това е един апарат, по който се пуска ток и се вкарва в болното място с една слушалка някакво мазило.
Първоначално си казах - вероятно това е само днес, защото са много натоварени жените. Обясниха ми криво-ляво какво да правя, но положението не се промени и през останалите 10 дни.
Въртях, къде ще ида...нали съм отишла там, за да се лекувам.
На една от процедурите помолих сестрата да ми сложи крем, защото незнам колко точно да сложа, в резултат на което тя ми се разкрещя, че това не било нейна работа да знае, всеки крем бил различен, демек, всеки да се спасява сам. По принцип съм кротък човек, възразих интелигентно, че това все пак е в нейната компетенция, не в моята, в резултат на което получих цяла плеяда от обяснения с  повишен тон - (от обида не успях да започня всичко).

Смятам, че май не само към мен бе проявена подобна немарливост, тъй като на една баба, вместо да й нагреят кръста с йонизиращата лампа, нагряха главата, така че, женицата едвам успя да стане.
И на други стари хора чух да се държи не особено благ тон, което ме натъжи.

Написах това, обхваната от горчивината, че човек отива там с болката си и надеждата да получи помощ, а се сблъсква с бездушието и арогатността на медицинския персонал.

Знам, че след време пак ще трябва да повторя процедурите, ала едва ли ще отида пак там..
Моля, дайте идея къде другаде във Варна бих могла да направя физиотерапия ?

# 1
  • Мнения: 377
Преди около 2,6 год ходих в бившата Ученическа поликлиника, но нямаше такова нещо. Много съжалявам, че си случила на такава немарливост. Физиотерапия има и в ДКЦ в Чайка ( Курортна поликлиника)- там са доста мили сестрите, но ми се стори че лекарката тогава беше малко некомпетентна. Също има и в ДКЦ-то във Владиславово сестрата там е малко студена но пък си гледа работата жената. За други места не знам да има физиотерапия. За лекар знам че д-р Бъклев е най-добрият във Варна, но е лошо че май в момента преглежда в ОКРБ. Надявам се да съм ти била полезна.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 5 330
Ох, съжалявам....Истината е, че на повечето рехабилитатори не им се работи! Предлагам ти ДКЦ Чайка- изобщо не е некомпетентна лекарката; ДКЦ-то в Терапията или това- в бившата градска болница. Дано останеш доволна от лечение и отношение Peace

# 3
Благодаря ви, момичета, че се включихте по темата ми.

Незнаех, че в терапията и в градска болница има физиотерапия??

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт