Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 155
Моля Ви, дайте някоя изпитана рецепта със свински котлети! Благодаря, Ви предварително!
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 104
Търсачката...с резулатите.
Цитирай
Първото за което се сещам е увити в зелев лист и запечени. Но си мисля, че с котлет ще стане сухо, аз ги правя с вратни пържоли. Ако желаеш инпровизирай. Начукай леко котлетите и ги паприковай с различни подправки, може и само с подпр. за скара. Ако имаш малко бекон, може отгоре да сложиш по едно парче. Лук нарязан на тънки шайби или праз, но не много, а само за аромат. Така наредените пластове-каре+бекон+лук/праз/ завий е кисел залев лист. Всеки котлет поотделно. Хвърли във фурната с мазнина, вода и бяло вино. Стават прекрасни и с гарнитура от картофена слама.
Цитирай


Мнения: 4 008
Най-лесно и бързо стават по следния начин: начукваш котлетчетата, подправяш ги по желание - ние слагаме сол, чубрица, черен пипер; мятаме ги в една тава, добавяме консервирани гъби със соса им в тавата /хубаво е да са на по-едри парчета и от по-реномирана фирма, защото някои са твърде солени/, малко мазнина и се пекат.

Стават сочни и крехки. Аз задължително си слагам и лимон, когато ги сервирам.

Когато нямаме време за по-сложни рецепти, тази ни върши чудесна работа.
  Wink
Цитирай

София, Бели Брези

Мнения: 3 862
Начукай ги добре, овкуси ги предварително

В йена или гювеч с гъби, мляко, царевичка, кисели краставички, топено сиренце да се задушат хубаво, може и малко винце да сложиш ако имаш Wink

Накрая, 10 минути преди да ги извадиш ги омазваш хубаво с една заквасена сметана и си облизвате пръстите

Да ви е сладко Hug
Цитирай


Мнения: 2 938
още една лесна рецепта-овкусени (сол,чубрица,черен пипер)
в йенска с повече домати,гъбки и топено сирене  Peace получава се страхотен сос
Цитирай


Мнения: 513
Запържваш леко пържолите, в същата мазнина запържваш 1 кг лук и 1/2 кг моркови и редиш ред лук и моркови, ред пържоли поръсени с черен пипер, рез моркови и лук , ред пържоли и т.н. завършваш с моркови и лук, заливаш с 1 ч.ч бяло вино и вода докато се покрият и ги слагаш на котлона. Като заврят, намаляш на 2 и ги вариш така 1 час. Стават мозък. Като ги сервираш ако е за гости добави и малко пържени картофи.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.