Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 ноем. 2006, 18:40 ч.

пак въпрос за тенжера под налягане

  • 527
  • 10
  •   1
Отговори
  • в зоната на здрача
  • Мнения: 2 230
Здравейте,момичета аз не съм много по готвенето Embarassed,но сега се налага да се науча и то с тенжера под налягане и затова моля за малко пояснение.Имам чисто нова"Perfekt"някаква немска е и упътването и на български е по сбитичко.
Аз горе долу я разбрах ама не ми е ясно по колко време да варя различните меса и зеленчуци.Дали има някакви" писани закони "за работа с такава тенжера или трябва да си записвам Grinningкое за колко го варя и дали е било готово за това време.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 11 716
Търсачката ... с резултати... върши страхотна работа( когато работи де) ама, защо не се ползва newsm78 Rolling Eyes

# 2
  • в зоната на здрача
  • Мнения: 2 230
Извинявайте много но преди да питам я използвах,това не ми върши работа,ако мислите че се повтарям изтриите ми въпроса и готово. Simple Smile

# 3
  • София
  • Мнения: 1 947
Ако имаш проблеми питай с удоволствие  ,ще пишем.Много са удобни тези тенджери,ако се използват правилно!

# 4
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Не се сърди, ама сигурна ли си че си прочела всички теми и отговори в тях? защото ето какво открих в последният пост на ето тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=63172.msg1159247#msg1159247 , която е извадила търсачката на Морена:

КОРИГИРАЙТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ РЕЦЕПТИ ТАКА:
1. Времето за готвене НАМАЛЕТЕ на 1/3 т.е. ако е било 45 става 15 минути.
2. Винаги наливайте ПОНЕ 2 чаени чаши вода

Мисля че това напълно отговаря на въпроса ти! Peace

Успех!    bouquet

# 5
  • Мнения: 7 474
Ако готвя нещо с месо - 40 мин., ако са само зеленчуци 30 мин. ако нещо не ми се види недоврено го затварям и доварявам. Peace

# 6
  • в зоната на здрача
  • Мнения: 2 230
Извинете невежеството ми,ама като искам да сготвя някакво месо със зеленчуци
заедно ли да ги бухна или....
Надявах се някои да ми каже да ли има книжки за тия тенджери или някъде да прочета повече за тях.Както в готв.книги са описа ни мерките...
Все пак искам да се науча да я ползвам правилно,а не да отварям и затварям постоянно.

# 7
  • Мнения: 7 474
Слагам всичко накуп, макар че някои отварят тенджерата и добавят. Сега ще ти намеря темата с рецепти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98477.0

# 8
# 9
  • в зоната на здрача
  • Мнения: 2 230
Ето това ми трябваше,благодаря ви Leo i natalyna. Hug
Всъщнос търсачката на Morena,както и моята не го намериха това и дори открих защо Sad
пише се тенДжера ,а не тенжера.На двете думи излизат различни писания.
Отивам да чета Grinning

# 10
  • Пловдив
  • Мнения: 966
аз почти всичко си готвя в такава тенджера и става бързо и вкусно



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт