Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 2 083
Тук из форума бях виждала една рецепта за кренвирш под форма на сърце и в него яйце.Та се чудех дали се пържи или пече въпросното лесно ястие Wink
Цитирай

Paradise

Мнения: 3 084
аз го пека; правя сърцето, в средата чуквам едно яйце, отгоре настъргвам кашкавал (може и без него) и във фурната Smile
Цитирай

дето и гарга не каца

Мнения: 450
Пека ги на фурна,но ако сте само двама,може и в малка скаричка за сандвичи,и там съм правила.
Цитирай


Мнения: 1 395
Пече се Peace
Аз ги правя по рецепта на Пеп-4о
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,177.15.html
Цитирай

Варна

Мнения: 590
Пече се във фурна.

Разполовяваш кренвирша , но не до края - оставяш 3 см поне, обръщаш ги и захващаш двата края, отдолу с клечка за зъби, така че да се получи формата на сърце. Кренвирша го слагаш в намаслена тава и дупката я пълниш с предварително разбито яюце със сирене (можеш да сложиш вътре маслинки, краставички, гъби ). Гледай сместа да е по-гъста. Слагаш тавата в предварително загрята фурна и печеш, докато се стегне пълнежа. Можеш да го украсиш отгоре с подправки и кетчуп. Стават ефектни, но имай предвид, че е възможно да се пукне кренвирша и всичко да замине на вятъра  Smile
Цитирай


Мнения: 3 271
А какви кренвирши използвате, защото аз опитвах с Леки и Тандем и се счупиха в края, т.е. не можах да оформя сърца  Crying or Very sad

Едит: Заек, точно това става при мен, може би не оставям достатъчно от края...
Цитирай


Мнения: 1 395
А какви кренвирши използвате
Само на Кен Peace
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Пече се във фурна.

Разполовяваш кренвирша , но не до края - оставяш 3 см поне, обръщаш ги и захващаш двата края, отдолу с клечка за зъби, така че да се получи формата на сърце. Кренвирша го слагаш в намаслена тава и дупката я пълниш с предварително разбито яюце със сирене (можеш да сложиш вътре маслинки, краставички, гъби ). Гледай сместа да е по-гъста. Слагаш тавата в предварително загрята фурна и печеш, докато се стегне пълнежа. Можеш да го украсиш отгоре с подправки и кетчуп. Стават ефектни, но имай предвид, че е възможно да се пукне кренвирша и всичко да замине на вятъра  Smile
Peace
Цитирай


Мнения: 2 083
Златни сте момичета.Мнооооого ви БЛАГОДАРЯ!!! Hug
Ей сега ги почвам  chef
Цитирай

Stara Zagora, BG Sindelfingen, DE

Мнения: 619
Аз също ги правя в скаричка сандвичи,но за съжаление често се късат при мен...Дано станат при теб!
Цитирай


Мнения: 2 083
Момичета,нищо не стана с вида на моите сърца.Начупиха се още при огъването (бяха Кен)и ги набучих с клечки та да мога д сложа яйцето някъде.Следващият път ще ги направя така:

Благодаря на пеп-4о за идеята  bouquet
Цитирай

В.Търново

Мнения: 369
то и аз като пробвах, ми се счупиха, ще гледам да ги правя като оченце  Smile
Цитирай


Мнения: 2 381
Обикновено взимам на "Сачи".Пека във фурната.Досега винаги успешно, не са се накъсвали.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.