Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 ноем. 2006, 17:01 ч.
  • Преглеждания  2 793  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 592
Днес имам едни пилешки дробчета и реших да се поксъветвам с вас как да ги приготвя. Има ли някои тънкости в приготвянето? Желателно е рецептата да е бърза и вкусна Wink, аз съм от работещтите мами, който нямат много време... Ще прочета всичко с интерес Hug

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 947
Може да ги запечеш,или да ги панираш.Вкусни стават.

# 2
  • София
  • Мнения: 4 886
Преди два дена правих ето тези дробчетата, станаха страхотни, обрах точките вкъщи  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137939.0

# 3
  • BG
  • Мнения: 1 668
Пържени в олио с малко бяло вино

Като станат готови им добавям и голямо количество лук - и още малко на котлона

Имам един трик за лука - за да не ни болят коремите от него и да отнема лютивината, го изварявам в 5 води

# 4
  • Там някъде нейде !!!
  • Мнения: 1 134
Последния път ги пържих с качамак вместо с брашно и станаха чудесни . Опитай  Laughing

# 5
  • между два живота
  • Мнения: 1 908
С лук, бира и масло на фурна  chef

# 6
  • София
  • Мнения: 902
Тъй като не обичам пържени неща, а пък и на детето си не давам пържено ( или поне се старая да го избягвам максимално) ще ти предложа рецепти, които правих и се оказаха доста вкусни и бързи.

Пилешки дробчета по ловджийски

Списък на необходимите продукти:
1 кг пилешки дробчета
150 г гъби ( мариновани)
100 г сланина (бекон)
3-4 печени чушки
2 глави кормид лук
1 ч. ч. червено вино ( може и без него)
1 с. л. доматено пюре
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. магданоз
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Слагам всички продукти в една йенска тенджера ( може и с капак, може и без)  и ги запичам във фурната.


другия вариант, който е с по-малко продукти, е пилешки дробчета с лук и гъби ( или само с лук) и подправки пак запечени във фурната.

Много са вкусни и двете рецепти. Цялото ми семейство ги харесва.

# 7
  • София
  • Мнения: 3 632
Аз понякога ги правя с ориз и отгоре заливка като за мусака - става много вкусно Simple Smile

# 8
  • Раднево
  • Мнения: 780
Преди два дена правих ето тези дробчетата, станаха страхотни, обрах точките вкъщи  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137939.0
и аз няколко пъти правя точно тези дробчета - стават върха

# 9
  • Мнения: 6 461
    chef
Първо ги варя .
Запържвам лук,ситно накълцана чушка и ако имам гъбки.
Прибавям сварените дробчета да се позапържат и добавям червен пипер,чубрица,черен пипер-млян
Сервирам ги с лимонови резенчета .
     chef
По някога приготвям дробчетата на фурна с гъби и много лук.

# 10
  • Bath, UK / Варна
  • Мнения: 1 581
Един приятел ги запържва с лук и после слага кетчуп, оставя леко да се сгъсти на по-слаб огън - направо стават връхТА  Crazy

Понякога ги овалвам в брашно или галета, нареждам в мазна тавичка с малко лук отгоре и ги запичам. Също стават хубави.

# 11
  • Bulgaria-Cyprus-Qatar
  • Мнения: 111
а има ли тайна как да се мият ,какво се изчиства и какво не?на мен понякога ми стават много вкусни ,друг път горчиви.мисля си ,че се престаравам  когато ги мия или има дробчета ,които просто са си такива. newsm78 а ги приготвям само на фурна ,в иенска тенджера с капак,с много масло и черен пипер.

# 12
  • Мнения: 1 427
Ние ги обичаме само панирани,но рецептите които са ти предложили другите мами съм ги пробвала и също са хубани.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт