Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 ноем. 2006, 17:15 ч.
  • Преглеждания  2 512  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • БГ-изток
  • Мнения: 764
Срам,не срам,ще ви питам как се прави точно? smile3538

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 6 737
Онзи ден за първи път правих такова руло  Embarassed
Омесих каймата (500 гр.) само с настърган лук и чубрица.
Сварих 4 яйца , нарязах кисели краставички и сложих грах и царевица , вместо моркови (нямах) .
Ето снимките 1 , 2 и 3

# 2
  • Софийското дъно на световните гащи:)
  • Мнения: 2 125
След това обяснение и снимков материал, аз ще замълча Wink Hug

# 3
  • ново
  • Мнения: 1 270
Каймата се замесва като за кюфтета. Аз я разстилам върху фолио, оформям я като правоъгълник. В единия край слагам нарязано варено яйце, кисела краставичка, варен морков. Завивам другия край, за да се получи руло, слагам в подмазана с олио тава. Намазвам го с разбит белтък и пека. Малко преди да го извадя от фурната поръсвам с настърган кашкавал.
пп плънката може да е различна, по твой вкус

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт