Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

БГ-изток

Мнения: 764
Срам,не срам,ще ви питам как се прави точно? smile3538
Цитирай

София

Мнения: 6 733
Онзи ден за първи път правих такова руло  Embarassed
Омесих каймата (500 гр.) само с настърган лук и чубрица.
Сварих 4 яйца , нарязах кисели краставички и сложих грах и царевица , вместо моркови (нямах) .
Ето снимките 1 , 2 и 3
Цитирай

Софийското дъно на световните гащи:)

Мнения: 2 124
След това обяснение и снимков материал, аз ще замълча Wink Hug
Цитирай

ново

Мнения: 1 058
Каймата се замесва като за кюфтета. Аз я разстилам върху фолио, оформям я като правоъгълник. В единия край слагам нарязано варено яйце, кисела краставичка, варен морков. Завивам другия край, за да се получи руло, слагам в подмазана с олио тава. Намазвам го с разбит белтък и пека. Малко преди да го извадя от фурната поръсвам с настърган кашкавал.
пп плънката може да е различна, по твой вкус
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.