Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 5 101
Рецептата е  изплагиатствана от баба ми, която 20 години е работила в Италианското посолство в софия и е голяма фенка на тяхната кухня.
Продукти:

1 ч.ч. ориз (от големите)
1 средно голям домат
1 консерва риба аншоа ( да не е от най-малките)
5-6 кисели краставички
20-тина маслини
магданоз, черен пипер и сол на вкус

Оризът се сварява, но да не се развари, всичко друго се нарязва на малки парченца и се разбърква с ориза още, докато не е изстинал съвсем.
Прибавят се подправките. Слага се в хладилник за да изстине. Аз го сервирам върху листа от зелена салата или върху рукула за по добър търговски вид  Twisted Evil
ауууууууу - варените яйца забравих - 2 твърдо сварени яйца, ама и аз съм една пишман готвачка, ама поне се опитвам  Laughing  #Splat
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.