Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора

София

Мнения: 596
Моля ви кажете ми как се прави каймата за принцеси?
Цитирай

Пловдив

Мнения: 12 934
Ами както си я бъркаш за кюфтета Smile
Цитирай

Враца

Мнения: 159
Аз пък никак я не правя,както си е натурална я намазвам на филията и поръсвам с чубрица и сол,и накрая малко кашкавал.
Цитирай


Мнения: 6 142
Разбъркана с много настърган кашкавал. Филийте ги мажа с масло или маргарин.
Цитирай
Ние я размесваме 2:1 кайма и настърган кашкавал + 1 яйце за  1/2 кг. смес. Да ти е сладко!!!  feeding
Цитирай

София

Мнения: 596
Цитат на: Юци
Аз пък никак я не правя,както си е натурална я намазвам на филията и поръсвам с чубрица и сол,и накрая малко кашкавал.


И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.
Цитирай

София

Мнения: 6 154
кайма + 1или 2 яйца + сол, чубрица = принцеса  Laughing
Цитирай

София

Мнения: 596
Много благодаря за отговорите. Явно тайната да не се събира каймата в средата е в яйцата, сега ще изпробвам  Very Happy
Цитирай
Цитат на: Silviya
И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.

За този лек бях гледала едно предаване със съвети и от тогава уж не ми се събира. "Тайната" е когато се размаже сместа се мокри върха на ножа и се минава по всички краища на филийката.

Иначе сместа, която слагам е от кайма, кашкавал, яйце, чубрица, сол, черен пипер, подправка за скара (така пише на нея Embarassed  Very Happy ) . Намазвам първо филийката с маргарин, после сместа, и минавам с вода краищата.
Пека ги на грила
Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
Цитат на: Honda
Цитат на: Silviya
И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.

За този лек бях гледала едно предаване със съвети и от тогава уж не ми се събира. "Тайната" е когато се размаже сместа се мокри върха на ножа и се минава по всички краища на филийката.

Иначе сместа, която слагам е от кайма, кашкавал, яйце, чубрица, сол, черен пипер, подправка за скара (така пише на нея Embarassed  Very Happy ) . Намазвам първо филийката с маргарин, после сместа, и минавам с вода краищата.
Пека ги на грила



И ДЖОДЖЕН- ПРОБВАЙ, СТАВА УБИЙСТВЕНО!
Цитирай

София

Мнения: 2 002
аз купувам готова кайма на фирма Ава/ объркана за кюфтета или кебабчрта, слагам кашкавала малко преди да извадя принцеските от скарата!
ммммммммм фкусно!
Цитирай

сред цветята

Мнения: 3 033
раzбърквам кайма, яйце, кашкавал и подправки (понякога и нещо лютиво, zащото мъжът ми много обича). Намаzвам филийката с масло и слагам отгоре каймата.
Цитирай


Мнения: 494
Цитат
И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.

За събирането в средата от майката на една приятелка от студентските години знам, че слагаше малко маргарин в каймата, уж имало полза.
Което ме подсеща, че не съм яла принцеси с кайма от години...
Цитирай


Мнения: 3 452
Цитат на: Perlichka
Цитат
И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.

За събирането в средата от майката на една приятелка от студентските години знам, че слагаше малко маргарин в каймата, уж имало полза.
Което ме подсеща, че не съм яла принцеси с кайма от години...



...... аз пък не ям такива с кайма Sick
предпочитам ги по-постнички: с кашкавал или сирене с яйце, с някоя друга подправка......
Цитирай


Мнения: 494
Цитат на: Taneto
...... аз пък не ям такива с кайма Sick
предпочитам ги по-постнички: с кашкавал или сирене с яйце, с някоя друга подправка......


То и аз си падам по по-леките сандвичи и изобщо храни. Виж, за съпружеството месото е задължителна част от менюто Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора