Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 621
Момичета аз не обичам дробчета, но за любимия направих нещо, което и аз ядох с удоволствие Party
Ето я и рецептата:
1кг. пилешки дробчета
800-1кг. лук
250гр.бекон
200гр. гъбки
5-6к.краставички
бяло вино или бира или вода..
магданоз, сол, черен пипер
кашкавал за поръсване.
Изчиствам дробчетата и ги сварявам за пет минути. През това време задушавам лука/нарязан на шайби/ и гъбките/нарязани на филийки/. Нарязвам бекона и к.краставички на ивички и всичко изсипвам в тавичка.Заливам с малко вино, или бира или вода, слагам подправките и покривам с фолио. Слагам в загрята фурна до готовност. Накрая поръсвам с настърган кашкавал.
Възможно е всичко да се сложи без предварителна обработка, но тогава ще се задушава по-дълго време във фурната........
Дано Ви хареса Hug
Цитирай

София

Мнения: 718
 newsm10
Цитирай

София

Мнения: 3 268
Звучи много вкусно и ароматно.Това сигурно ще стане и с пилешки пържолки Flutter
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
Тази рецепта я знам, като "Дробчета по ловджийски", само че всичките продукти само се запържват.
Цитирай

Sofia

Мнения: 575
Много вкусничко звучи!
Цитирай


Мнения: 465
Много вкусничко звучи!
Peace Love
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Звучи много вкусно и ароматно.
Peace
Цитирай

По света и у нас

Мнения: 1 102
Звучи добре и съм сигурна, че е вкусно.
Цитирай

Варна

Мнения: 2 508
Много вкусно, тъкмо ми се ядяха пил.дробчета, но се чудех какво да ги правя 1кг., че по-малко разфасовки не намирам. Само че под това фолио не се ли запичат много бавно  newsm78. Кажи ориентировъчно колко време им трябва във фурната?
Тази рецепта я знам, като "Дробчета по ловджийски", само че всичките продукти само се запържват.
Така ми изглежда по-бързо приготвянето. Кажи за колко време долу-горе е готово?
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
Тази рецепта я знам, като "Дробчета по ловджийски", само че всичките продукти само се запържват.
Така ми изглежда по-бързо приготвянето. Кажи за колко време долу-горе е готово?

Аз лично не съм я правила, предлагат ги в едно заведение, което често посещаваме.
Цитирай

В полите на Пирин планина

Мнения: 13 047
Аз приготвям подобни дробчета, но на тиган. Предварително сварявам дробчетата в херметическа тенджера за около 10-15 минути, нарязвам на малки парченца и добавям към горепосоените продукти за 10 минути, за да се смеси вкуса на продуктите и да се зачервят дробчетата. Може да се сложи и морков, който същоо трябва да се подвари предварително.
Цитирай

градът на правите улици

Мнения: 52
Страхотно!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.