Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

при ОП

Мнения: 5 500
Продукти:
2,3 с. л. зехтин
1 глава лук
2,3 скилидки пресован чесън
1/2 пакет карфиол /сега използвам замразен
2 стръка целина или 1 ч. л. сушена
морска сол /аз такава използвам като готвя
1/2 ч. л. къри
1/2 ч. л. мащерка
1 ч. л. босилек
1 ч. л. градински чай шалвей или риган
чер пипер
1 зеленчуково кубче /може и без него
вода и мускатово орехче

Леко се задушават лука и чесъна, бързо се прибавят карфиола и подправките. Прибавя се водата и кубчето, кипва се и се намаля котлона и се оставя да ври на умерена температура до сваряване на карфиола. Пюрира се част от супата, като се оставят няколко розички карфиол. Прибавя се целината нарязана на едро и мускатовото орехче.
Бон Апети Wink  Exclamation
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.