Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 ноем. 2006, 17:26 ч.
  • Преглеждания  4 654  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Някъде там...
  • Мнения: 5 783
Искам да направя сос с гъби, който да сложа върху свинските пържоли, но не знам как става. Помагайте, моля  Hug

Реклама
# 1
  • Sofia
  • Мнения: 11 632
Ами задушаваш гъбите в масло, после доливаш водичка, натрошаваш малко гъбен бульон и вариш докато омекнат.
Запържваш брашно в масло/олио, добавяш от бульона на гъбите до желаната гъстота и ето сос, прибавяш и гъбките и готово. Simple Smile

# 2
  • ново
  • Мнения: 1 255
Морена е много изчерпателна, но да добавя, че към соса може да сложиш малко червено вино.

# 3
  • София
  • Мнения: 888
Аз да ти кажа моя начин  - от близкия магазин купувам доматен сос с гъби( на Дерони май беше). Направо страхотия - готов и направо в манджата, щото си падам по бързото готвене Laughing

# 4
  • Някъде там...
  • Мнения: 5 783
Благодаря момичета и специално на Морена  Hug Утре щерката има РД и съм решила да правя такова нещо /за първи път ми е/. Надявам се, че ще се справя. Ще докладвам какво се е получило.

# 5
  • Мнения: 331
След Morena, няма какво да се каже повече.
Червеното вино го използвам за марината на пържолите, иначе променя вкуса на соса.

# 6
  • Мнения: 311
1.запържвам гъбите в масло и подправки, добавям брашно, което също се запържва, една - две чаши вода, една лъжица кисело мляко с нарязан на ситно чесън и копър;

2.задушавам гъбите в масло добавям заквасена сметана и няколко резена топено или по-добре пушено сирене, черен пипер

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт