Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 ноем. 2006, 20:50 ч.
  • Преглеждания  774  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 137
Здравейте, майчета. Много се пише за захранване и начини на приготвяне на пюретата, но когато дойде времето за преходна кухня идеите ми се ограничават...не ходим на млечна кухня. Готвя му вкъщи.
Кажете какво готвите на бебоците, които вече трябва да минават на по-човешка храна   chef

Реклама
# 1
  • Varna
  • Мнения: 1 440
Зависи от детето според мен, Явчо не дъвче изобщо, така че хапва все още бебешките си пюрета  ooooh! Според мен трябва да е храната като за големи, но без сол /или съвсем мъъъъниичко/, пикантни подправки и пържено  Laughing

# 2
  • Между гори и планини
  • Мнения: 4 150
Ами давай не детенце от вашата храна, когато и вие хапвате. Намачкана с вилица и без подправки.
После всеки път като готвиш, ако не е мазно и пържено, преди подправките, отделяй за детето.
Поне аз така правих с големия си син, той харесваше всичко и ядеше всишко.
Това малкото шушулче сега ме мъчи, толкова е злояд  #Cussing out

# 3
  • софия
  • Мнения: 7 282
Ами давай не детенце от вашата храна, когато и вие хапвате. Намачкана с вилица и без подправки.
После всеки път като готвиш, ако не е мазно и пържено, преди подправките, отделяй за детето.

Най-добрия и пестящ време вариант.
Пасирай отначало, ако е нужно

# 4
  • Варна
  • Мнения: 2 379
Дава често точно така. Нашите готвени ястия, без пържено, мазно и много сол, без позправки. Първото ядене беше кръх с картофи. Когато имам готвено нещо неподходящо (пица, кюфтета...) имам резервни готови пюрета. Затова мисля, че се казва и преходна храна.

# 5
  • София
  • Мнения: 3 785
И аз ще ти кажа да даваш от вашата храна.На нас преходната храна между пюретата и общата храна,се яви кухнята.От там свикна да хапва по-едри неща,а след годинката го спрях и мина на обща храна.Започнах да готвя без запръжки и много подправки и засега си хапва с апетит всичко  chef

# 6
  • Ямбол
  • Мнения: 21 800
Аз по принцип готвя без да запържвам и с много малко сол и подправки, та когато имам сготвено давам от нашето, а когато ядем пържено или скара, тогава давам от готовите пюрета или приготвям специално ядене, като се старая да наподобя кухненското, че много й харесваше на дъщеря ми.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт