Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 13
Здравейте мили мами от Стара Загора,
тъй като ми се налага да прекарам зимните месеци в града на липите, имам едно питане - има ли детски клуб или място за забавление на малки деца (до към 4-5 годишна възраст) за през зимата. Бихте ли ме ориентирали къде водите децата си през зимните месеци.

# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 189
Водя малкия единствено в Универсалния на 2-ия или 3-ия етаж... и вече му е омръзнало там, а и на мен, но няма как...
За най-голямо съжаление това са май единствените закрити детски кътове, ако могат да се нарекат така. Има май и в Сити, но не съм ходила там.
Ако имах възможност бих направила нещо за децата, че вече много ме е яд, че никой нищо не прави и няма къде да се водят да беснеят... Много тъпа работа  smile3514 smile3511 smile3512

# 2
Освен в Универсалния магазин, детски кът има и в търговски център Сити, където предимството е, че за децата има отделно помещение с играчки в близост до кафето, но не директно при цигарения дим и какичка, която ги забавлява. Майките (и евентуално татковците) могат на спокойствие да пият по едно кафе и да бъдат сигурни, че ще се погрижат добре за децата им. Мисля, че таксата беше 1.50лв на дете.

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 189
Майките (и евентуално татковците) могат на спокойствие да пият по едно кафе и да бъдат сигурни, че ще се погрижат добре за децата им.

А дали могат да са сигурни? Или пък спокойни? Аз не мисля, че мога да го оставя някъде без да го виждам и да пия спокойно кафе... А и той периодично идва да ме наглежда дали съм там. Не мисля, че идеята да са отделно децата е подходяща, особено за по-малките деца...
Както и да е в СЗ няма къде да се водят децата  #Cussing out

# 4
jana, децата не са на км все пак. Детският кът е непосредствено до кафето. Излизайки от помещението за игра, детето се озовава в мястото, където са възрастните. Разбира се, че никога не можеш спокойно да оставиш детето си, да го гледа някой друг и да не е пред очите ти. Моето детенце е по-малко от твоето, още няма 3 години, така че аз гледам да сядам близо до детския кът, но дори и да седна по-далеч, мога да видя дали излиза. Персоналът е доста внимателен. "Какичките" поне досега са се грижили добре за моя син, обръщат му внимание, занимават го. Не ме разбирай погрешно, не правя реклама на заведението, дори вече не го и посещаваме, не живеем вече в Стара Загора. Но докато бяхме там, избягвах да водя детето си в Универсалния, откакто разбрах за едно изчезнало детенце от детския кът на 2 етаж. Може би не се изразих правилно за спокойствието. Истината е, че имаш ли дете, спокойствие няма, вниманието на родителя трябва да е изострена непрекъснато, дори и вкъщи. Опасности за детето съществуват навсякъде, дори и вкъщи

# 5
Друго място, което сега се сещам, е сладкарница Шоколад. Намира се под стадион Берое на Майор Кавалджиев. Има малко играчки, но пък е спокойно в делнични дни.

# 6
  • София
  • Мнения: 844
На мен не ми допада в Сити. Малкия не иска да стои сам при какичките, за щерката пък са малки играчките. Hug

# 7
  • Мнения: 6 142
Аз лично предпочитам "Сити" пред "Универсалния". Има повече играчки, по - малко деца и персоналът наистина се грижи за децата. Освен това разположението на помещенията е такова, че децата не могат да излязат без да ги видят родителите им. В Универсалния това не е така сигурно.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт