Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 434
Това са резултати от изследвеанията на сина ми на задължителните тестове на 6 месеца! Моля ако има някой който може да ми ги разтълкува защото лекарката ни я няма!
Хематология    
   Забележка : Няма
   
Име на теста (изследването)
   

Резултат
   
Единици
   
Референтни граници
   ПКК (Cool    

*Профил    Виж по-долу
   WBC (левкоцити)    9.54x10^9/L          4.0 - 11.0
   RBC (еритроцити - бр.)    4.45x10^12/L    M(4.6 - 6.2) Ж(4.0 -5.5)
   Hgb (хемоглобин)    118g/L                    М(140 - 180) Ж(120 - 160)
   Hct (хематокрит)    0.343L/L             0.35 - 0.55
   MCV (ср. обем на еритроцита)    77fL      82.0 - 98.0
   MCH (ср. Hbg съдърж. в еритр. )  26.5pg    28.0 - 33.0
   MCHC (ср. Hgb конц. в еритр.)    344g/ L    330 - 350
   Plt (трoмбоцити)                         407x10^9/L    140 - 440
   Урина    
   Урина - Белтък    Oтрицателен
   Урина - Билирубин Oтрицателен
   Урина - Уробилиноген Неувеличен
   Урина - Седимент    единични левкоцити   4-5 Левк., 2 Еритр.

Цитирай
Не съм лекар, но според мен почти си влизате в референтните стойности така че май всичко е наред.Дори и там,където има малко по-ниски стойности нещата са нормални, защото става дума за бебе. Дано да съм права, а мисля че съм.
Цитирай


Мнения: 1 063
И аз съм на същото мнение, тези стойности не са за бебе на 6 месеца, а за по-големи хора, така че не ги гледай много.А утайка нямате ли?
Не се притеснявай предварително Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.