Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 182
Всеки път като правя торта Сникърс изниква пред мен един проблем.Днес ще я правя и реших да Ви питам!Като сложа захарта да карамелизирам и винаги ми става като дъвка щом сложа водата.Кажете как да ми стане гладък карамела Hug  bouquet
Цитирай
може би не го загряваш достатъчно. нмам предвид остави захарта хубаво да се разтопи. newsm10
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Защо слагаш водата по-късно? В рецептата ли е така, защото аз като правя карамел, си прибавям водата още в началото, заедно със захарта и после няма проблем!
Цитирай

София

Мнения: 1 182
в рецептата пише така.този път стана хубав! Peaceчерпя ви по едно парченце   bouquet
Цитирай


Мнения: 519
За пропусналите пуснете линк към рецептата.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.