Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

за сушените сини сливи

  • 21 ян. 2005, 11:57 ч.
  • Преглеждания  245  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 11 008
Как го давате това нещо?Наскоро четох за сок или пюре от тях, но как се прави - варят се и се пасират или се дава само водата, в която са врели/киснали?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 369
Аз ги сварявам на водна баня (може и във малко водичка директно) докато омекнат малко, та да стават за пасиране. После ги пасирам с водата, в която са врели, имай предвид, че поемат доста вода, а и после разреждам нектара с още вода преди да дам сока на Гошко. Държа в хладилника около седмица...

Дано съм ти помогнала.

# 2
  • София
  • Мнения: 11 008
Много, мерси!

# 3
  • София
  • Мнения: 2 180
Можеш и само да ги накиснеш, от вечерта например за сутринта. Но на SZA e добър вариант за бързо приготвяне.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт