Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 636
Имам доста райски ябълки и се чудя как да ги приготвя. На сладко, на сладкиш, въобще нямам представа. Дайте някакви идеи.
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 459
Махаш дръжката и с чаена лъжичка ядеш до пръсване!  Laughing
Райските ябълки са страхотен коктейл от витамини, не си заслужава да ги хабиш с термична обработка.
Всъщност, чувала съм само за сушени, но не знам как става. Знам само за какво се използват - за оцветяване и подобряване на вкуса на домашната ракия!  35
Цитирай

Пловдив

Мнения: 480
Слушай как' ти Сийка и няма да сбъркаш newsm10
Най-добре да си ги изядете натурални!
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 060
И аз никога не съм срещала рецепти с райска ябълка. newsm78
Цитирай

плевен

Мнения: 1 382
И аз знам, че е по-добре сурови да се консумират, но малко да поомекнат, позагният, като мушмулите
Цитирай

София

Мнения: 1 000
Аз моите ябълки ги замразих във фризера и си вадя когато и колкото ми се приискат. След размразяване са меки и приятни за консумация  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 636
Махаш дръжката и с чаена лъжичка ядеш до пръсване!  Laughing

Така си практикувам Mr. Green, ама само аз ги ям и...явно ще трябва само това да правя, че иначе на боклука.
А може и да ги замразя, благодаря ви!
Цитирай


Мнения: 331
В къщи само аз ги ям - сурови (друг начин се съм срещала). Миналата година похабих доста и 1/2 и взе здравето с мърморенето си  #Crazy, затова сега са във фризера. Вечерта вадя 1-2 и сутринта за закуска ам-ам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.