Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

райска ябълка - как?

  • 11 дек. 2006, 18:37 ч.
  • Преглеждания  1 922  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 636
Имам доста райски ябълки и се чудя как да ги приготвя. На сладко, на сладкиш, въобще нямам представа. Дайте някакви идеи.

Реклама
# 1
  • Мнения: 13 513
Махаш дръжката и с чаена лъжичка ядеш до пръсване!  Laughing
Райските ябълки са страхотен коктейл от витамини, не си заслужава да ги хабиш с термична обработка.
Всъщност, чувала съм само за сушени, но не знам как става. Знам само за какво се използват - за оцветяване и подобряване на вкуса на домашната ракия!  Joy

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 497
Слушай как' ти Сийка и няма да сбъркаш newsm10
Най-добре да си ги изядете натурални!

# 3
  • Балчик
  • Мнения: 7 178
И аз никога не съм срещала рецепти с райска ябълка. newsm78

# 4
  • плевен
  • Мнения: 1 382
И аз знам, че е по-добре сурови да се консумират, но малко да поомекнат, позагният, като мушмулите

# 5
  • София
  • Мнения: 1 001
Аз моите ябълки ги замразих във фризера и си вадя когато и колкото ми се приискат. След размразяване са меки и приятни за консумация  Grinning

# 6
  • София
  • Мнения: 636
Махаш дръжката и с чаена лъжичка ядеш до пръсване!  Laughing

Така си практикувам Mr. Green, ама само аз ги ям и...явно ще трябва само това да правя, че иначе на боклука.
А може и да ги замразя, благодаря ви!

# 7
  • Мнения: 331
В къщи само аз ги ям - сурови (друг начин се съм срещала). Миналата година похабих доста и 1/2 и взе здравето с мърморенето си  #Crazy, затова сега са във фризера. Вечерта вадя 1-2 и сутринта за закуска ам-ам.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт