Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 13 дек. 2006, 11:25 ч.
  • Преглеждания  410  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
Донесоха ми една риба , която е безкрайно непозната за мен и не знам какво а правя с нея ? Знам само , че е морска  и било по-добре да се пече - около 35 см дължина , сивкава на бледи черни ивици по дължина , та питането ми е като я пека с главата и опашката ли да я пека, или да я режа на парчета ? Embarassed :

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 370
Печи я цялата. Ако е много тлъста я разрежи на 2 половини най-много. Но на парчета не се сещам да се пече риба, каквато и да е тя...

# 2
  • Мнения: 10 494
Тва ми звучи като паламуд.Ако можеш дай снимка.Но за печене не и пречи да е цяла.

# 3
  • Англия/Б-я
  • Мнения: 508
Донесоха ми една риба , която е безкрайно непозната за мен и не знам какво а правя с нея ? Знам само , че е морска  и било по-добре да се пече - около 35 см дължина , сивкава на бледи черни ивици по дължина , та питането ми е като я пека с главата и опашката ли да я пека, или да я режа на парчета ? Embarassed :

Да не е зарган?Ако е такава най-вкусно става на скара.От друга страна пък това е тънка рибка и не виждам как да се разреже на шайби newsm78.МОже би за друга риба пишеш.Изчисти рибата,посоли я,поръси я с ароматни подправки,малко сол или вегета.Слагаш масълце,увиваш във фолио и слагаш във фурната.Все нещо ще се получи:)  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт