Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Донесоха ми една риба , която е безкрайно непозната за мен и не знам какво а правя с нея ? Знам само , че е морска  и било по-добре да се пече - около 35 см дължина , сивкава на бледи черни ивици по дължина , та питането ми е като я пека с главата и опашката ли да я пека, или да я режа на парчета ? Embarassed :
Цитирай

Варна

Мнения: 1 353
Печи я цялата. Ако е много тлъста я разрежи на 2 половини най-много. Но на парчета не се сещам да се пече риба, каквато и да е тя...
Цитирай


Мнения: 9 734
Тва ми звучи като паламуд.Ако можеш дай снимка.Но за печене не и пречи да е цяла.
Цитирай

Англия/Б-я

Мнения: 508
Донесоха ми една риба , която е безкрайно непозната за мен и не знам какво а правя с нея ? Знам само , че е морска  и било по-добре да се пече - около 35 см дължина , сивкава на бледи черни ивици по дължина , та питането ми е като я пека с главата и опашката ли да я пека, или да я режа на парчета ? Embarassed :

Да не е зарган?Ако е такава най-вкусно става на скара.От друга страна пък това е тънка рибка и не виждам как да се разреже на шайби newsm78.МОже би за друга риба пишеш.Изчисти рибата,посоли я,поръси я с ароматни подправки,малко сол или вегета.Слагаш масълце,увиваш във фолио и слагаш във фурната.Все нещо ще се получи:)  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.