Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 13 дек. 2006, 16:15 ч.
  • Преглеждания  701  Мнения  18  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 36
имам въпрос такъв въпрос към мамите, които сами си приготвят домашните пюрета- след като приготвя пюрето за деня, ми остава малко или повече количество, затова ви питам мога ли да го запазя в бурканче в хладилника до другия ден, или трябва да го стирилизирам?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 132
Ако ще го даваш на другия ден - няма нужда от стерилизация  Peace
Слагаш го в бурканче, затваряш добре и в хладилника.

# 2
  • София
  • Мнения: 571
аз лично приготвям по 5-6 зеленчукови пюрета пълня бурканчетата още топли ги затварям и обръщам като изстинат ги прибирам в хладилника

# 3
  • София
  • Мнения: 6 164
И аз мисля, че щом е за другия ден, няма нужда от стерилизация.

# 4
  • Мнения: 3 358
Ако ще го даваш на другия ден - няма нужда от стерилизация  Peace
Слагаш го в бурканче, затваряш добре и в хладилника.
Да и аз така правех.

# 5
  • Варна/София
  • Мнения: 1 761
Ако ще го даваш на другия ден - няма нужда от стерилизация  Peace
Слагаш го в бурканче, затваряш добре и в хладилника.
Да и аз така правех.
newsm10

# 6
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 244
Ако ще го даваш на другия ден - няма нужда от стерилизация  Peace
Слагаш го в бурканче, затваряш добре и в хладилника.
Да и аз така правех.
Peace

# 7
  • Atlanta ,USA
  • Мнения: 2 850
Ако ще го даваш на другия ден - няма нужда от стерилизация  Peace
Слагаш го в бурканче, затваряш добре и в хладилника.
Така правя и аз .Ако е за следващия ден ,не стерилизирам .

# 8
  • Бургас
  • Мнения: 9 313
Аз правя по 7-8 пюрета.На което не му хлътне капачката заминава в камерата,а другите в хладилника,но щом е за следващия ден е достатъчно само да го затвориш и прибереш в хладилник.

# 9
  • София
  • Мнения: 3 785
аз лично приготвям по 5-6 зеленчукови пюрета пълня бурканчетата още топли ги затварям и обръщам като изстинат ги прибирам в хладилника
Така правя и аз Peace

# 10
  • Мнения: 2 109
замразявам различни съставки във формички за лед  и после размразявам всеки ден различни комбинации. и месо, и плодове, и зеленчуци. само картофите са отврат сварени и замразени.

# 11
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
Ако ще го даваш на другия ден - няма нужда от стерилизация  Peace
Слагаш го в бурканче, затваряш добре и в хладилника.

# 12
  • Варна
  • Мнения: 4 137
Аз пък правя всеки ден ( тоест през ден, понеже яде и месни пюрета ). Правя винаги малки порции колкото за едно хранене. Докато се свари яйцето за жълътк и заленчуците са готови, така че това не ми отнема много време и всеки път има различно пюре. Само като правя крем, правя за 2-3 хранения.

# 13
  • Мнения: 6 461
Ако ще го даваш на следващия ден ,няма нужда да го стерилизираш. Peace

А на моята приятелка майка и преди време си спомням ,че от домашно пиле и пресни зеленчуци от градината им в село и беше направила страхотни пюрета .Беше ги стерилизирала .А тяхната хубавица не искаше да ги яде ,защото беше свикнала на Ганчев.
Дадоха ми ги за моя син.Лапа ,лапа ...лапа ,лапа и Тоши ги изпапа Laughing feeding

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 22:44 от дими

# 14
  • Gabrovo - Sofia
  • Мнения: 273
Искам и аз да питам могали да слагам Краве масло в домашните пюретата

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт