Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 дек. 2006, 14:56 ч.
  • Преглеждания  971  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Бургас/Neumagen-dhron,Germany
  • Мнения: 420
Има ли някой представа как се прави?

Реклама
# 1
  • Мнения: 2 549
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=147176.msg2824767#msg2824767

може и без тофу-то, аз така го правих
също така може да си сложиш каквито зеленчуци ти харесват - аз добавих царевица, праз лук и гъби.

имаше доста мнения към рецептата, но са изчезнали  Sad

# 2
  • Мнения: 6 461
Виж тук:

http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/INTERNATIONALE/China/

   chefПродукти:

3 с л олио
1 червена чушка
2 скилидки чесън
5 см джинджифил
или 1 ч л сух джинджифил
400 г сварен ориз
2 яйца
120 мл замразен грах
4 стръка зелен лук
2 с л соев сос

2 с л Херес (саке или сухо бяло вино)
сусам
 

Приготвяне:

• В тигана олиото се нагрява.
• Чушките се нарязват на ивички и се запържват за 3 минути.
• Добавят се пресованите скилидки чесън, настърганият на ситно джинджифил и се пържи още 1 минута, разбърквайки.
• Прибавя се вареният ориз, постояно разбърквайки се запържва още 5 минути.
• Оттегля се от огъня.
• В друг тиган се счупват две яйца и се пържат до готовност с бъркане, след което се добавят при ориза.
• Тиганът с ориза се връща на котлона и се добавя замразеният грах, зеленият лук, соевият сос, Херес.
• Пържи се още 2-3 минути, като непрекъснато се бърка.
• При сервиране се посипва със сусам.


 

# 3
  • Германия
  • Мнения: 899
Иий, Марче, как ма рекламираш   Heart Eyes

Аз го правя и без тофуто също, слагам кълнове и понякога малко грах, гъби. Като имам време варя ориза на пара, остава по-твърд и не се слепва изобщо.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт