Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 17 дек. 2006, 12:14 ч.

Домашно сирене?

  • 410
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 534
Момичета, как мислите, мога ли да давам домашно овче сирене?
Притеснявам се, че млякото не се пастьоризира или вари, но пък все пак минава през някаква обработка  Thinking?!

# 1
  • Мнения: 6 461
Мисля ,че няма проблем да го даваш ако сиренето е достатъчно узряло.
Вари се,само че в домашна обстановка задължително преди да се подсири.Нали трябва да се кипне.
Това  мисля ,че е  вид пастьоризация... newsm78 Ако не е така поправете ме.
Също така трябва да се изкисва както другите сирена.

# 2
  • Мнения: 7 809
аз мисля, че само се загрява млякото, но не се вари  newsm78 или после да се охлажда. аз не бих давала  Peace

# 3
  • Мнения: 5 003
Аз давам домашно, но козе.

# 4
  • София
  • Мнения: 1 165
Попитай за начина на приготвяне ако се вари няма никакъв проблем, но ако не е сварено млякото знам, че има някакви бактерии и не са полезни много за бебенце. загряването ако е над 70 градуса също е пастьоризация

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт